Španska serija Pit – Džoli: Opet se razvode?

Nakon 10 godina zajedničkog života, odnos Anđeline Džoli i Breda Pita pogoršao se do tog nivoa da razmišljaju o razvodu, pišu svetske novine.

.

Bred bi mogao ponovo da potraži svog advokata pošto je odnos sa suprugom Anđelinom stigao do tačke ključanja i njih dvoje više ne mogu da žive zajedno, piše Hollywoodlife.com.

Tenzije između roditelja šestoro dece došle su do samog vrha, a sve je počelo sa brakom koji su sklopili prošle godine.

Nekad nerazdvojne srodne duše, danas su gotovo potpuni stranci. Napisi u časopisu „Intouch Weekly's“ govore da su se znaci neslaganja javljali i tokom snimanja njihovog zajedničkog filma „By the sea“.

Izvor je rekao za časopis da će se par do kraja godine i zvanično izjasnisti na tu temu.

Zanimljivo je i da je razvod na Bredovu inicijativu, tvrdi izvor: "On je taj koji traži pauzu za njihov brak. Rekao je Andži da je gotovo."

Podsećamo, Bred i Anđelina su i ranije imali probleme, najviše zbog njenog zaštitničog odnosa prema Bredu, tvrdi isti izvor: "Andži ga kontrolisala od prvog dana veze. Iako mu se takav stav u početku sviđao, čini se da ipak presudila njena kontrola.

Ali ipak, „Branđelina“ će se i dalje pojavljivati u javnosti zajedno s obzirom na to da rade na zajedničkom projetku, koji će morati da predstave publici.

Slavni par ima troje usvojene dece, Medoksa, Paksa i Zaharu, i troje biološke dece, Šajlo, i blizance Vivijen i Noksa.

Izvor: 24sata.hr