Showbiz vesti

Kako su se smuvale holivudske zvezde

Holivudski parovi koje danas poznaje ceo svet smuvali su se na načine koji možda nisu ništa drugačiji od toga kako ste vi pronašli ljubav.
12.06.2015. - 13:44h

Džastin Timberlejk i njegova supruga Džesika Bil smuvali su se tako što je pevač zamolio svog druga da je okrene telefonom kako bi dobio dozvolu od nje da je izvede na sastanak. Kako je Džesika pristala, njih dvoje su izašli i zaljubili se. Danas su venčani i skoro su dobili sina.

Majkl Daglas i njegova supruga Ketrin Zita Džons traju dugi niz godina, a nikada ne biste pogodili na šta je pala glumica. Majkl joj je rekao: "Želim da budem otac tvoje dece". Naravno, zgodna crnka je odmah poklekla pred čarima slavnog glumca.

Kejt Mos je udata za muzičara Džejimija Hinsa, a upoznali su se tako što je ona "guglala" i gledala po internetu zgodne muškarce, pa je naišla i na njega. Njena kuma je tada shvatila da ga poznaje, pa ga je pozvala i zakazala mu sastanak sa slavnom manekenkom. Čim su se sreli, proveli su četiri strastvena dana zajedno i od tada se ne razdvajaju.

Najpoznatiji par na svetu, Bred Pit i Anđelina Džoli upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Iako je Bred tada bio u braku sa Dženifer Aniston, iskra između njega i Anđeline je bila toliko jaka da su na prvi pogled znali da je njihova ljubav prava. Kraljevski par Holivida ima danas šestoro dece.

Izvor: Dnevnik.hr/ Puls