Robi Vilijams i njegova supruga Aida obožavaju žurke i tetoviranje

Aida Fild definitivno nije anđeo iz pesme Robija Vilijamsa, ali ga je osvojila zauvek. Ona je „luđa“ čak i od supruga koji je najtraženiji svetski šou majstor.

.

Robi Vilijams i njegova supruga Aida Fild gde god da se pojave, privlače pažnju svojim izgledom i harizmom. Aida savršeno izgleda posle dva porođaja u 35. godini, a netipičnim ponašanjem supruge, uspeva bez problema da održi Robijevu pažnju.

Nedavno je Aida, upravo zbog liberalnog ponašanja u svom domu (preciznije nagosti), bila optužena za seksualno uznemiravanje bivšeg ličnog asistenta porodice Vilijams – Fild. Ovo je očigledno postao opštekorišćen metod za izvlačenje novca od svetskih zvezda kada neko od njihovih zaposlenih dobije otkaz.

Ovaj liberalni par, iako deli zajedničku ljubav ka divljim žurkama, tetovažama i golotinji, ima ozbiljan pristup kada je briga o njihovoj ćerki Teodori Tedi Rouz i sinu Čarlton Valentinu u pitanju. Kao roditelji Robi i Aida su u potpunosti zaštitnički nastrojeni, što mnogi od njih nisu očekivali.

Povodom prestojećeg koncerta Robija Vilijamsa na Ušću u Beogradu 17. juna, ulaznice za najspektakularniji nastup godine možete naći na svim prodajnim mestima Eventima. Ulaznice za Gold Fan Pit i Fan Pit po promo cenama su rasprodate, ali još uvek se mogu kupiti karte za: Parter A po ceni od 4.990, odnosno Parter B po redovnoj ceni od 3.990 dinara.
Za one koji biraju sedenje, tu su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.