Nezaboravna žurka Srbije u Beču, Bojana Stamenov oduševila prisutne

Delegacija Srbije na Pesmi Evrovizije priredila je u Beču nezaboravno veče tokom koje se predstavnica naše zemlje Bojana Stamenov u najboljem svetlu predstavila prisutnima.

.

Prijem u zdanju „Kursalon“ u centru Beča počeo je sinoć nastupom Bojane Stamenov.

Ona je, pevajući pesme na srpskom i engleskom, još jednom, na oduševljenje svih prisutnih, pokazala svoje glasovne mogućnosti.

Među brojnim gostima bile su i njene kolege iz Albanije, Azerbejdžana, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, kao i strani novinari, koji su sa oduševljenjem pratili nastupe na žurci koju je priredila srpske delegacija.

Pored Bojane Stamenov prisutnima su se predstavili i njeni prateći vokali, između ostalih Marko Nikolić koji živi u Beču, koji su, takođe, digli publiku na noge.

Druga zvezda večeri bila je svakako Marija Šerifović, pobednica Evrosonga 2007.godine, koja je Bojani Stamenov poželela da uđe u finale, u šta, kako je rekla, ne sumnja.

Da je veče bilo jedinstveno i da će ostati u sećanju svima koji su prisustvovali svedoči podatak da je predstavnik Makedonije na Pesmi Evrovizije Daniel Kajmakovski prvi skočio na binu da bi pevao zajedno sa Marijom Šerifović.

Takođe, i predstavnice Slovenije, Azerbejdžana i Makedonije, koje su neprestano igrale i pevale, odlučile su se na izlazak na binu kako bi pevale zajedno sa srpskim pevačima.

Pred kraj večeri, trubači iz Knjaževca predstavili su još jednu vrstu srpske muzike, koja je naišla na odličan prijem kod publike.

Izvor: Tanjug