O njihovim haljinama će se još dugo pričati...

Rijana, Lejdi Gaga, Sara Džesika Parker....

.

Sinoć je u Njujorku održan Met Gala bal. I dok su se pojedine dame potrudile da zablistaju u punom sjaju i pokažu svoje obline (Pročitajte: Biramo najbolju guzu Met Gala bala!), druge su odlučile da pažnju skrenu, recimo, neobičnim stajlinzima.

Ona od koje se sve očekuje, pa tako ne može mnogo da nas iznenadi jeste Lejdi Gaga. Ona se ovoga puta odlučila za "Balanciaga" kostim i ... ogrtač. Imala je krunu na glavi i izrazito crno iscrtane obrve. Kako vam se čini?

Rijani je trebalo nekoliko pomoćnika da bi mogla normalno da hoda u toaleti koju potpisuje "Guo Pei". Naime, u pitanju je dugačak žuti plašt uokviren žutim krznom. Kao aksesoar Rijana se odlučila za veoma interesantnu... lijanu?

Sara Džesika Parker nije toliko pažnje prvukla svojim odabirom haljine koliko odabirom aksesoara. Ovaj, detalj, koji je nosila na glavi deo je kolekcije Filipa Trejsija. Samo ćemo reći da Tviter bruji o tome na koga im Sara u ovoj odevnoj kombinaciji liči. A vodi... Grdana!

Keti Peri odlučila se za Moshino haljinu, a svoj stajling uklopila je sa stajlingom dizajnera sa kojim je i stigla, ali i Madone. Ipak, njen stajlnig i nije baš najbolje prošao što se tiče komentara modnih znalaca.

I za kraj, verenica Roberta Patisona, FKA Twigs uspela je da privuče podjednako pažnje kao mnogo popularnije zvezde koje su prošle sinoć crvenim tepihom. A sve zbog ove haljine Kristofera Kejna, sa rukama i nogama.