Biramo najbolju guzu Met Gala bala!

Njih tri su se jednostavno same nametnule koliko svojim stajlinzima toliko i pozama tokom fotografisanja. Vi birajte najbolju...

.

Dženifer Lopez, dama kojoj se mnoge žene širom sveta dive jer uprkos njenim godinama izgleda kao bomba! Na sinoć održanom Met Gala balu pojavila se na crvenom tepihu u crvenoj Versaće haljini oblika sirene, sa šlepom. Ovakav tip haljine itekako je istakao osiguranu guzu Dženifer Lopez!

Kim Kardašijan se uvek potrudi da svi gledaju prvenstveno u njenu zadnjicu. Ona se na crvenom tepihu pojavila u društvu svog muža Kanje Vesta, a obukla je belu dugačku toaletu Roberta Kavalija. Kasnije je priznala da joj je inspiracija za ovakav stajling bila pevačica Šer i njena haljina Boba Mekia sa Met Gala bala iz 1974 godine.

Bijonse, osoba koja je definitivno privukla najviše pažnje na Met Gala balu 2015. godine! Uprkos mnogobrojnim eksperimentima pojedinih dama poput Lejdi Gage i Rijane, svojom figurom i predivnom Živenši haljinom sve oči su bile okrenute ka njoj. Ona bi definitivno moga da zauzme prvo mesto najbolje guze, ali i najbolje obučene svetske zvezde ovogodišnjeg Met Gala bala!

I, koja od ovih dama po vama ima najbolju guzu?