Pored Leonarda Dikaprija i Hilari Daf traži partnera na internetu!

Ko kaže da svetske zvezde nemaju problem da nađu srodnu dušu? Neke od njih čak otvaraju svoje profile na internet stranama za upoznavanje!

.

Nakon što je Leonardo DiKaprio (40) otvorio profil na društvenoj mreži Tinder koja je namenjena upoznavanju partnera, isto je učinila i njegova kolegica Hilari Daf (27).

Iako glumica i njen suprug Majk Komri (34) ne žive zajedno već od 2013. godine, Hilari je tek nedavno predala zahtev za razvod. Nije joj se svidelo što je bivši hokejaš previše izlazio i zavodio sve žene koje je sreo.

Novog muškarca Hilari je odlučila da pronađe putem Tindera, a s jednim mladićem već je bila i na sastanku. Bili su na kuglanju.

"Super smo se zabavili. On je poveo svoje prijatelje i ja svoje. Nismo mnogo pričali, ali dovoljno. I on je glumac, a i napisao je dramu. No ni sama ne znam želim li da budem u vezi s glumcem", iskrena je Hilari.

Objasnila je da je sve počelo kao šala s njenim prijateljicama, a onda je odlučila da će svoj profil ostaviti na ovoj mreži.

"Nisam razmišljala o tome šta će me dočekati. Komunicirala sam s nekoliko muškaraca i ostavili su mi skroz dobar utisak", rekla je Hilari.

Izvor: 24sata.hr