Amal Kluni: "Da li ti ja ličim na nekog ko kuva?"

Amal Kluni, supruga holivudske zvezde Džordža Klunija, ne kuva i nema problem da kaže da je to uopšte ne interesuje.

.

Lepa, elegantna, briljantna, 37-godišnja britanska advokatica, koja se prošlog septembra udala za čuvenog glumca, mogla bi uskoro da postane uzor svim ženama koje ne vole da se bakću oko šporeta, niti imaju nameru da nauče da kuvaju.

Naime, pre nekoliko dana, kada joj je poznati njujorški kuvar Sal Skonjamilo poklonio primerak svoje knjige recepata, Amal mu je jednostavno rekla: "Da li ti ličim na nekog ko kuva? Ne, ja ne kuvam! Ne misliš valjda da ću naučiti?".

Prema pisanju italijanskog lista Korijere dela sera, pomenuti kuvar, vlasnik restorana "Patsy''s", Klunijevog omiljenog italijanskog restorana u Njujorku, ostao je zabezeknut njenim odgovorom.

Činjenica da je za stolom bila i njena svekrva Nina, govori u korist Amal koja se nije trudila da pred Džordžovom majkom izigrava "savršenu domaćicu".

Amal ne kuva ne samo zato što nema vremena zbog posla kojim se bavi - stručnjak je za međunarodno pravo, a drži i predavanja na Pravnom fakultetu na Kolumbija Univerzitetu, već jednostavno zato što je to nimalo ne zanima.

Izvor: tanjug