Tom i Kejti više ne razgovaraju. Razlog: njen frajer

Tom Kruz i Kejti Holms ne žele više da imaju ma kakav kontakt, čak ni zbog ćerkice Suri... Svetski mediji navode da je razlog sve očigledniji.

.

Izvori bliski Tomu i Kejti za TMZ navode da njih dvoje uopšte ne komuniciraju. Ne vode razgovore čak ni o devetogodišnjoj Suri, već sve vezano za nju dogovaraju preko posrednika.

Negativni osećaji navodno postoje na obe strane i niko od njih ne pokazuje želju za poboljšanjem odnosa.

Prema izvorima bliskima slavnom glumcu, on je još „aktivno uključen u odgajanje ćerkice“, iako je već mesecima u Londonu gde snima peti nastavak „Nemoguće misije“.

Međutim, Kejti na to ne gleda blagonaklono i smatra kako je njen bivši suprug nedovoljno uključen u Surin život.

S druge strane, Tom je navodno zabrinut zbog Kejtinih veza s raznim muškarcima te mogućem negativnom uticaju koji imaju na Suri.

Naime, glumicu poslednjih godinu dana povezuju s Tomovim dobrim prijateljem Džejmijem Foksom, a par svoju vezu drži u tajnosti.

Kruz je kolegu upoznao na snimanju filma Kolateralna šteta i od tada su u odličnim odnosima, a Foks je čak nekoliko put viđan u zajedničkom druženju sa Tomom i Kejti.

Slavni par se venčao 2006. godine u Sajentološkoj crkvi, a iste godine dobili su Suri. Šest godina kasnije, lepa glumica je zatražila razvod zbog neslaganja s velikim uticajem sajentologije na ćerkin i vlastiti život.

Izvor: TMZ