Ešton Kučer je pravi frajer i to ne zbog izgleda

Evo zašto:

.

Poznato je da slavni glumac uživa u roditeljskoj ulozi i svaki slobodan trenutak provodi sa svojim devojkama. Zato i ne čude neke njegove opaske jer je maksimalno posvećen očinstvu i svemu što ide uz to.

“Zašto nijedan muški toalet nema sto za prepovijanje beba? Ako mi pronađete bar jedan, daću mu besplatnu reklamu na svom Facebook profilu” podelio je Ešton Kučer svoje nezadovoljstvo na društvenoj mreži sa gotovo 19 miiliona obožavalaca.

Svestan svojih dužnosti i obaveza, slavni glumac je nekoliko puta javno istupio i govorio o novoj porodičnoj dinamici i okruženju u kom njegova partnerka Mila Kunis vodi glavnu reč.

- Ona je predivna majka! Kad se vratim kući nakon celog dana, ona izgleda tako vedro i neverovatno. Znam da joj nije bilo lako i sigurno je bilo kriznih trenutaka, ali ona nikada o tome ne govori. Fascinantna je – izjavio je Ašton o Mili i rekao da je srećan jer nemaju dadilju i sve rade sami.

- Želimo da znamo da utešimo svoje dete i da uživamo u svakoj promeni i napretku, a to je moguće samo ako smo prisutni – izjavio je slavni glumac.

Izvor: jutarnji.hr