Ko nije hteo da se skine u filmu "Fokus"?

Akciona komedija „Fokus“ u žiži je svetskog interesovanja. Nakon velikih „oskarovskih“ filmskih ostvarenja, u bioskope 05. marta dolazi prava filmska zabava!

.

Dok se za ulogu Nikija Sprdža, profesionalnog prevaranta koji je sposoban da svakoga ubedi u bilo šta, rediteljski dvojac koji čine Glen Fikara i Džon Reka nisu mnogo dvoumili i odmah angažovali Vila Smita, za dodelu uloge mlade zavodnice Džes Baret posao ipak nije bio tako lak.

Trebalo je pronaći pravu osobu koja je izgledom sposobna da poremeti „ fokus“ prevaranta kao što je Niki. Prvi izbor bila je Ema Stoun ali zbog drugih uloga postalo je odmah jasno da Stounova neće zaigrati u “Fokusu”.

Drugi problem bio je i veliki broj scena golotinje ( s obzirom da je Nikijev lik i teški seksualni zavisnik) a to se baš nije svidelo Stounovoj.

Na sreću autora, na kastingu se pojavila mlada Robi Margo, znamo je kao ženu Leonarda Di Kaprija u filmu „ Vuk sa vol Strita“. Čini se na osnovu intervjua koji je kasnije dala da su te scene predstavljale poblem i mladjanoj Robi ali i neku vrstu izazova:

„ Golotinje u današnjem vremenu ima previše, a najveći krivac za to je internet. Znala sam da će se scene iz filma naći na svim internet portalima i platformama, ali ipak sam odlučila da će nakon „Vuka sa vol Strita“ ovo biti drugi veliki korak u mojoj karijeri“.

Film „Fokus“ govori o profesionalnom prevarantu Nikiju koji je sposoban da svakoga uveri u ono što kaže i na taj način zarađuje novac za život.

Jednog dana na vrata zakuca prelepa Džes Baret sa molbom da od Nikija nauči tajne zanata. U tom trenutku kreće vatrena avantura ovo dvoje seks simbola.

Film u domaće bioskope dolazi 05. marta, do tada vam predstavljamo ekskluzivni trejler: