Branila je Asanža, smuvala je Klunija. Malo li je?

Amal Alamudin je osvojila Džordža Klunija. Ali, grdno se varate ako mislite da je osvojila premiju. U ovom slučaju, Džordž treba da bude zahvalan do neba. Jer, Amal je žena koju bi mogao da ima samo pravi muškarac.

.

Amal je građanin sveta

Amal je rođena u Bejrutu, u Libanu, studirala je na Oksfordu i u Njujorku, a do udaje je živela i radila u Londonu. Govori francuski, arapski i engleski.

Zavidna radna biografija

Amal je specijalizirala internacionalno pravo, ljudska prava, i krivično pravo, a radila je kao zastupnik osnivača “Vikiliksa”, Žulijana Asanža. Radila je u Međunarodnom sudu pravde kao savetnica glavnog tužioca na slučaju ubistva libanskog premijera Rafika Haririja. Pomagala je bivšem glavnom sekretaru UN Kofiju Ananu u uspostavljanju mira u Siriji. Bila je branilac bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko.

Seks simbol

Sajt “Tumblr”, pre nego što se udala, proglasio ju je jednom od najseksepilnijih neudatih žena, rekavši da ona ima sve elemente svevremenske privlačnosti – neverovatno je lepa, a pored toga je izuzetno uspešna.

Ikona stila

Amal je postala inspiracija italijanskom luksuznom brendu „Ballin“ koji je kreirao torbu s njenim imenom.Nadahnuti Amalinim odevnim kombinacijama, „Ballin“ je kreirao krem, kožnu torbu klasične konstrukcije i čistih linija, sa zlatnom šnalom u prednjem džepu koji je model učinio krajnje urbanim.
Zanosna gospođa Cluni je već nekoliko puta do sada prošetala tu tašnu čija je cena 1 200 američkih dolara.

Gurmanka

I pored činjenice da ima izuzetnu figuru, Amal ne može da odoli gurmanskim specijalitetima. Zajedno sa Klunijem obišla je neke od najboljih restorana sveta, a sklonost ka gurmanlucima vodila ju je i pri izboru restorana za veridbu i venčanje.

Izgleda sjajno čak i sa perikom

Na fotografiji sa diplomskog, Amal nosi periku poput onih kakve nose sudije.

A ako vam sve ovo nije zadovoljilo apetit, možete da posetite blog posvećen Amal: amalalamuddinstyle

Izvor: wannabe, klix