"Čepi:Robot koji je promenio svet" mogao bi da promeni razmišljanje o budućnosti!

Tehnologija iz dana u dan sve više napreduje, a filmski svet nikada nije ovoliko bio opčinjen razvojem veštačke inteligencije koliko poslednjih decenija. Hoće li čovek zaista stvoriti veštačku inteligenciju s mogućnošću sopstvenog razmišljanja i razvoja osećanja pitanje je kojim se danas bave vodeći svetski naučnici, a najnoviji film Čepi:Robot koji je promenio svet pokušava odgovoriti na jedno od bezbroj pitanja: hoće li veštačku inteligenciju, jednom kada se razvije, ljudski rod prihvatiti ili uništiti?

.

Ovom prilikom predstavljamo novu bioskopsku najavu za akcioni spektakl Čepi:Robot koji je promenio svet koji je režirao Nel Blomkamp, najpoznatiji po vrhunskim filmskim ostvarenjima Distrikt 9 i Elizijum.

Glavne uloge u filmu ostvarili su Dev Patel, Hju Džekman, Sigurni Viver i Šarlto Koplej koji je maestralno pozajmio glas glavnom junaku Čepiju – prvom predstavniku robota koji samostalno misli i oseća.

Svako rođeno dete dolazi na svet prepuno obećanja, a takva je situacija i sa Čepijem: on je nadaren, poseban, pravo čudo. Kao i sva ostala deca, Čepi će ubrzo doći u kontakt sa ljudima u sredini koja ga okružuje – dobro i loše – tada će morati da se osloniti na svoje srce i dušu kako bi pronašao svoje mesto u svetu i postao samostalan.

Ali zbog jedne stvari Čepi se razlikuje od svih ostalih: on je robot. Prvi robot koji samostalno razmišljanja i oseća.

Pogledajte trejler: