Frajer nedelje: Ko bi rekao da ovaj macan ima 30 godina!

Srcolomac koji nosi ime jednog američkog predsednika, nema ni jednu tetovažu da bi mogao dobrovoljno da daje krv. Kristijano Ronaldo pre dva dana napunio je okruglih 30 godina zbog čega je on naš ovonedeljni frajer broj jedan!

.

Već duže vreme se šuška da bi vrhunski fudbaler, ali i podjednako dobar frajer, Kristijano Ronaldo, mogao da pređe iz sadašnjeg Real Madrida i bivši Mančester Junajted. Ipak jedino pitanje koje se postavlja jeste "On ima skoro 30 godina, da li će ga i dalje želeti nazad".

E više nije skoro. Ronaldo je 5. februara napunio 30 godina, i ne čini se da imalo gubi snagu u igri. Ove godine je čak proglašen i za najboljeg fudbalera!

Ronaldo je za svoj rođendan preskočio tih svakodnevnih 3.000 čučnjeva, uzeo slobodan dan i u svojoj vili "La Finca" u Madridu sa najbližima je proslavio rođenadan.

A sada malo o njemu...

Rođen je na portugalskom ostrvu Madeira sa roditeljima, bratom i dve sestre. Njegovo ime, Ronaldo, nije često u Portugalu. Dobio ga je po američkom predsedniku Ronaldu Reganu, koji je bio omiljeni glumac Ronaldovog oca.

Ronaldov otac Žoze Dinis Aveiro umro je od posledica alkoholizma u 52. godini kada je fudbaler imao 20 i to dok je Ronaldo imao meč protiv Rusije sa reprezentacijom Portugala.

Po veroispovesti je katolik. Na telu nema nijednu tetovažu da bi mogao dobrovoljno da daje krv, što čini nekoliko puta godišnje. Ne puši i ne pije!

Učestvovao je u mnogim humanitarnim akcijama, a posebno je zabeleženo da je donirao 100.000 funti bolnici koja u kojoj se njegova majka usepešno izlečila od raka dojke.

Postao je otac, 17. juna 2010. godine. Sinu je dao ime Kristijano, a porodica ga od milošte zove „Kristijaninjo“. Ronaldo je u potpunosti preuzeo starateljstvo nad sinom, a javnost još uvek nije saznala ko je dečakova majka.

Radeći reklamnu kampanju za brend Armani, upoznao je i započeo vezu za prelepom ruskom manekenkom Irinom Šajk. Sve je to počelo 2010. godine i Ronaldo je zaista imao želju da se skrasi. Ipak veza je u januaru ove godine pukla. Svašta su pisali kao razlog raskida. Od toga da je njegova majka umešala prste, do toga da ona nije bila spremna da bude majka njegovom sinu.

Ali, koliko god da pored njega više nije jedna od najlepših žena sveta, sigurno ovaj seksi Portugalac neće imati problema sa ženama. Pitanje je samo koja je sledeća...