Showbiz vesti

I on je ulovljen! Ćao, ćao Džoni...

Još jedan macan iz Holivuda stao je na ludi kamen...
05.02.2015. - 10:00h

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova verenica, glumica Amber Herd venčali su se u utorak u Los Anđelesu, preneli su američki tabloidi Pipl i Ju Es Vikli.

Venčanje je održano u Depovoj kući u Vest Holivudu.

Mediji su ranije najavili da su na večanje pozvana Depova deca iz njegove veze s francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi - Lili-Rouz (15) i Džek (12).

Džoni Dep (51) i Amber Herd (28) vereni su godinu dana. Dep je u junu 2012. objavio da se razilazi od Vanese Paradi sa kojom je bio 14 godina u nevenčanom braku.

Mediji su tada već spekulisali da postoji ljubavna veza između Depai Amber Herd s kojom se upoznao na snimanju filma "Dnevnici ruma" iz 2011. godine.

Dep, dobitnik tri Oskara, poznat je po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kakvi su junak filma "Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit", Džek Sparou u serijalu "Pirati sa Kariba" i Vili Vonka u filmu "Čarli i fabrika čokolade".

Amber Herd koja je glumila u filmu "Zombiland", 2010. je u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbejki (GLAAD) objavila da je biseksualna: "Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je to ličnost".

Izvor: B92

Pročitajte i: 

Skandalozne veze slavnih