Bekam blamira svoju decu na svakom ćošku :)

Bivši fudbaler izjadao se da misli da blamira svoju decu brižnim i emotivnim ponašanjem u javnosti.

.

Dejvid Bekam se u emisiji američkog komičara Džimija Kimela raspričao o porodičnom životu. Ispričao je da su njegovi sinovi već veliki i da im nije nimalo „kul“ kad želi da ih poljubi ili zagrli u javnosti.

- Moj sin Romeo okrene obraz kad krenem da ga poljubim nakon škole, a najstarijeg Bruklina moram da čekam iza ugla malo dalje od škole dao mu ne bi bilo neprijatno što tata dolazi po njegu u školu. Ali, ponekad volim da zezam dečake, pa Romea namerno zagrlim i poljubim pred njegovim prijateljima ispred škole, a Bruklinu vičem iz kola da ga volim – kroz smeh je ispričao Bekam.

Dejvid je rekao da je nakon završetka fubalerske kariejre otišao u drugu profesiju.

- Sada sam taksista. Vozim svoju decu u školu svaki dan i odlazim po njih. A svo četvoro idu u različite škole, požalio se, ali takođe i iskreno priznao da ga neopisivo raduje što može da posveti svo vreme svojoj deci.

Bekam je ispričao i anegdotu sa trogodišnjom ćerkom Harper koja mu je, kaže, rekla da je prilično debeo, ali da ga ipak voli.

David je dodao i da njegova supruga Viktorija zna da kaže deci da imaju prilično kul tatu, ali da oni očigledno ne misle tako.

Izvor: jutarnji list