"Dama" Demi Lovato

Popularna pevačica uslikana je u problematičnoj pozi. Možda misli da su celulit i vagina lep prizor za oči.

.

Inače, pevačica je nedavno u intervjuu za jedan mesečnik otvoreno pričala o depresiji koju je proživljavala tokom detinjstva. Sada oseća potrebu da inspiriše mlade devojke.

- Bila su to veoma teška vremena. Depresija u koju upadnete noći, čak i kada možete da pozovete prijatelje ili porodicu, veoma je teško podići slušalicu.

Pevačica se izborila sa veoma teškim periodom. Iza nje su godine tokom kojih se borila sa bulumijom, drogom i samopovređivanjem.

Nije mogla bez kokaina ni pola sata, u periodu kada je bila zavisna i od droge i od alkohola.

- Sakrivala sam ga bilo gde, prokrijumčarila bih ga u avion, čekala da svi zaspe, a onda bih otišla u toalet i tamo ga konzumirala.

Iako je veoma mlada, već je napisala i memoare “Staying Strong: 365 Days a Year”.

Njena majka Dajana sumnjala je da se sa njenom ćerkom nešto dešava, ali je to uporno poricala. Demi je otkrila i da je bolovala od poremećaja u ishrani i teške depresije.

U jednom trenutku mlada pevačica je zatražila pomoć od majke, pa su njeni veliki problemi na kraju rezultirali i čvršćim porodičnim vezama.

Težak period je ostavila iza sebe nakon što je 2010. godine bila u rehabilitacionom centru. Nakon toga, vratila se pod svetla reflektora.

Njena karijera sada ide uzlaznom putanjom, ima veliki broj obožavalaca koji je čine veoma srećnom.

Pročitajte i:

Luda kuća: Demi Mur se mašinicom zbližava sa ćerkom