Tejlor Svift pokupila najviše "People's" nagrada!

Dodelom nagrada People's Choice započela je sezona dodela godišnjih nagrada u Holivudu. People's Choice Awards dodeljuje nagrade zviezdama odabranim od strane njihovih fanova. Na ovogodišnjoj dodeli, najviše nagrada osvojili su Ed Širan i Tejlor Svift, a po jedan kipić kući su poneli i Maroon 5, Farel i reperka Iggy.

.

People’s Choice Awards 2015 doneo je neočekivane nagrade za nekoliko glumaca, pa je tako Kris Evans osvojio nagradu za najboljeg akcionog glumca – što mu se inače ne dešava u filmskoj karijeri.

Glumica Melisa Mekarti je zasenila dodelu svojom figurom – mediji su samo o tome pričali, a svetla kamere su bia uperena i u najpopularniji holivudski par – Elen Dedženeris i Poršu Di Rosi.

Kada su u pitanju nagrađeni, za najbolji film je proglašen „Angelinin Maleficent“.

Nagrada za najboljeg glumca dodeljena je Robertu Dauniju Jr. dok je za najbolju glumicu proglašena Dženifer Lorens, koja je osvojila nagradu i za najbolju akcionu glumicu.

Za najbolju voditeljku u dnevnom programu, nagradu je dobila Elen Dedženeris, dok je nagrada za najboljeg noćnog voditelja pripala odličnom Džimiju Felonu.

Pogledajte ko je osvojio srca obožavalaca u 2014. godini:

Televizijska komedija – „The Big Bang Theory“

Glumica u TV komediji - Kaley Cuoco

Muški izvođač- Ed Širan

Ženski izvođač – Tejlor Svift

Pop izvođač – Tejlor Svift

Hip-hop izvođač – Iggy Azalea

R&B izvođač – Farel Vilijams

Grupa – Maroon 5

Pesma – Shake it off – Tejlor Svift

Album – "X" – Ed Širan