Mislite da je kul biti ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur?

Roditi se u Holivudu kao dete poznatog para nije uvek tako sjajno kao što izgleda...

.

Talula Vilis, najmlađa od tri ćerke iz braka glumice Demi Mur i Brusa Vilisa otkrila je kako je izgledala njena borba s depresijom u novom izdanju magazina ’Teen Vogue’.

“Nisam se osećala dobro su svojoj koži otkako sam napunila 11 godina“, izjavila je i dodala da su njeni problemi počeli kada se preselila u Holivud .

“Najranije detinjstvo sam provela na ranču u Ajdahu, a pravu veličinu slave mojih roditelja nisam ni shvatila dok se nisam preselila u Los Aneđels. Onda sam odjednom počela da razmišljam o tome kako ne zaslužujem ništa od toga, a problemi su se samo gomilali u meni.“

Međutim, njeni pravi problemi krenuli su kada je imala 13 godina i na internetu pročitala negativne komentare o svom izgledu: “To je bio trenutak kada se sve u meni preokrenulo. Nije čak bilo ni zbog mišljenja okoline, ja sam samoj sebi postala najgori kritičar.“

Njene psihičke muke su se nastavile do puberteta zbog čega je razvila poremećaj u ishrani i počela da izlazi previše. Štaviše, u jednom trenutku je imala samo 42 kilograma jer je previše čitala tabloidne priče o sebi. To je trajalo dok nije krenula na fakultet, kada je starija sestra odlučila da joj pomogne da prebrodi višegodišnju depresiju.

“Depresija me je na koledžu potpuno obuzela. Nisam spavala, nisam pričala ni sa kim, ništa nije imalo smisla, svet je izgubio svoju boju, a hrana ukus. Osećala sam se kao da sam se izmestila iz svog tela i uma i da sam živela nekim životom samo da bih preživela. To čak nije ni bilo zbog droga koje sam koristila, jednostavno sam bila tužna i nesrećna. Napokon, moja sestra Skaut me je naterala da se trgnem i shvatim šta radim. To je bio veliki, ali i užasan momenat kada sam shvatila da moram da se brinem o sebi“, ispričala je u intervjuu.

Prošle godine, Talula se prijavila u jedan rehabilitacioni centar, a lečenje joj je pomoglo da shvati ko je i šta je.

“Nije kao da sada volim sebe i nemam problema. To ne funkcioniše tako. Ipak, odnekud moram početi i to je vrlo uzbudljivo. Svaki dan sve više odrastam“, zaključila je.

Izvor: b92