Dženifer Muniz je ponovo Dženifer Lopez!

Otvorila je dušu i progovorila o zlostavljanju kroz koje je prolazila u životu....

.

Dženifer Lopez je vratila svoje devojačko prezime i sada je opet Dženifer Lopez, javlja TMZ.

Iako su se Dženifer i njen bivši razveli u julu 2011. godine, njihov razvod je okončan tek u junu 2014. godine. Sada pevačica i glumica je i zvanično promenila svoje prezime sa Muniz, Entonijevo pravo prezime u devojačko Lopez.

Dženifer je sada za Huffingtonpost otvorila svoje srce o svom bolu kroz koji je prošla tokom razvoda .

"Sve je spolja izgledalo tako savršeno. Ali istina je bila da se moj brak raspadao. Bila sam prestravljena nepoznanicom kako će sve na kraju proći. Stalno mi je kroz glavu prolazilo "Ovo ne funkcioniše", "Ja nisam srećna" i "Ovo nije dobro". Stalo sam se pitala šta bih trebala da uradim. Imam dvoje male dece. Bilo je jako teško i svi oni koji su prošli kroz razvod znau o čemu pričam. A još kroz sve prolaziti pred očima javnosti dodalo je još pritisaka i težine", izjavila je Dženifer.

Kao i mnoge gdruge svetske i domaće zvezde i Dženifer je napisala knjigu, ljubavne memoare pod nazivom "Prava ljubav". U njoj je opisala kroz šta je sve prošla tokom svojih brakova ali i ljubavnih veza.

"Jedini način da budete zlostavljani jeste da sebi dozvolite da budete zlostavljani, a ja sam to radila iznova i iznova", napisala je Dženifer i dodala:

"Nikada nisam imala plavo oko ili rascepanu usnu ali sam bila u vezama u kojima sam se osećala zlostavljano na mnogo načina: mentalno, emocionalno, verbalno"...

Pročitajte i:

Džabe, i kad se svađa, dobar je frajer.