Maite Peroni je prava mačka. Cice iz serija koje će vas zagrejati bolje od ćebeta

Svakog dana u određeno vreme, sedate pred tv. Puštate Prvu, utišavate ukućane, isključujete telefon i komšiluk i, ponekad uz kafu i ratluk, ponekad uz čaj ili piće, ulazite u svet odbačene ili divlje mačke koja ne gubi veru i nadu u ljubav. To su priče koje su kao vino, kao Brusko: što su starije, to su bolje. A glavne uloge u njima tumače atraktivne, zanosne, seksi cice nad čijim sudbinama žene plaču, a za kojima uzdiđu muškarci širom sveta.

.

Tina Duta glavni je lik u seriji „Odbačena

Prvo je igrala slatku Iću, a posle njenu ćerk Miti. Na malim ekranima je čedna, skormna i uvek odevena tradicionalno. U privatnom životu, Tina je raskošna dama koja je luda za brendiranim krpicama i skupim nakitom.

Sama bira odeću, omiljeni modni period su joj osamdesete, kupuje u tržnim centrima, ali u plakaru ima i . Voli da se okiti narukvicama, velikim minđušama i narukvicama, a najviše „Dior“ ili „Chopard“ satovima. Nedavno je pazarila jedan za tričavih 15 000 dolara.

Iako vešto krije ljubavni život i afinitete, tabloidi s vremena na vreme izbace poneku pikanteriju. Jedna je bila da se tajno udala, ali je ta priča pala u vodu jer je njen bračni status u rukama dominantne i posesivne majke koja sve vreme vuče konce.

E, onda je izjavila da ne odobrava seksualne odnose pre braka i da je devica. I ta je priča pala u vodu Neki su to protumačili kao dodvoravanje publici.

Ipak, Tina nije tako smerna i nevina kako se predstavlja, a to je potvrdila u jednom intervjuu. Glumica je šokirala indijsku javnost kada je izjavila da je biseksualka i da je nekoliko meseci bila u vezi sa ženom: ” Da, bila sam sa osobom istog pola, ali nisam lezbejka, volim muškarce. Svaku ženu u određenoj meri seksualno privlači druga žena…”

Maite Peroni je „Divlja mačka“

Maite je idol mlade generacije, a serija “Divlja mačka”, koju pratite svakog dana od 19 časova na TV Prva, rimejk je slavne “Divlje ruže”, prilagođen našem vremenu.

Glavna junakinja ne živi u sirotinjskoj četvrti, nego na smetlištu, a ime Rosa promenjeno je u Esmeralda: “Serija “La Gata” („Divlja mačka“) kruna je moje karijere. Zabavljam se dok glumim ponosnu divljakušu. Pevam i uvodnu pesmu, nadam se da će biti hit kao i “Rosa Salvaje”.

Meksička pevačica i gluimica rođena je 9. marta 1983 godine. Maite je veoma popularna u svojoj zemlji, ali i u svetu, najviše zahvaljujući ulozi Lupe u seriji „Rebelde way“. Ona je i članica muzičke grupe koja je potekla iz te serije RBD.

Bila je verena sa vođom i pretćim gitaristom benda Gvidom Larisom.

Snimanje “Divlje mačke” je završeno pre tri nedelje, a gledaoci u više od 100 zemalja u kojima se serija emituje sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se završiti ova ljubavna priča.

U seriji „Ljubav, vera, nada“ Birdže Akalaj igra Havu.

Hava je opasnica. Zaljubljena u bogataša. Spremna na sve da bi se udala za njega. Prefrigana i lažljiva.

Birdže je završila pozorišnu kritiku i dramaturgiju. Učestvovala je na takmičenju za lepoticu Turske gde je stigla do polufinala. Od 2004 - 2007. radi kao sportski spiker. Birdže se pojavljuje u još jednoj seriju koju smo pratili na Prvoj “Asi”.
Birdže se pre tri godine u Ugrupu, na setu serije “Ljubav, vera i nada”, venčala sa tadašnjim partnerom Muratom Unalmišem koji je igrao Jusufa. Jedno drugom su se na večnu ljubav zakleli u zalazak sunca, u veoma romantičnoj atmosferi.

Posle godine ljubavi, počinju problemi i sve novine pišu o tome. Murat se trudio da bračne trzavice drži dalje od novinara i spase brak ali očigledno mu spasa nije bilo.

Krajem 2012. Birdže pakuje stvari i odlazi od kuće i njih dvoje se razvode posle godinu i po braka. Na proleće 2013. par je ponovo viđen zajedno, pa se u medijima spekulisalo da će možda obnoviti ljubav, ali to se nije dogodilo.

Murat je teško podneo razvod i bio taj koji pokušava da ostane u kontaktu sa Birdže, dok je ona brzo nastavila dalje. 1. avgusta prošle godine venčala se sa kolegom Sarpom Levendogluom, partnerom iz serije “Mali aga“.

Zlim jezicima Birdže je odbrusila: “Ljudi se upoznaju u bolnicama, na ulici, na poslu, zavole se, venčaju... ne znam zašto je to što smo mi glumci problem”.

Lepotica Elena Vaitsu (27), junakinja popularne grčke serije "Brusko"

Elena je napravila pravu pometnju u tamošnjem glumačkom svetu, pojavivši se doslovno niotkuda. Osim što je talentom zadivila publiku ispred malog ekrana, ni Elenina mediteranska lepota i temperament nisu ostali neprimećeni, pa su veoma brzo po početku snimanja "Bruska" otpočela govorkanja da se između nje i glavnog glumca Andreasa Jorga rasplamsala romansa.

Elena je odrasla u središnjem delu Grčke. Rodnog kraja uvek se seća sa nostalgijom, ali ne krije da joj je životni san bio da se preseli u Atinu.

Želja za selidbom u urbanije krajeve, međutim, nije bila povezana sa maštanjem o tome da stane pred kamere. Bilo joj je dovoljno da bude i obična radnica u butiku, ali sudbina je imala druge planove: „Prvobitno sam maštala da budem nuklearni fizičar. Zatim sam zavolela advokatski poziv, ali me je život, ipak, odveo ka ekonomiji pa sam studirajući ekonomsko pravo spojila te dve ljubavi.“

Prve glumačke korake napravila je slučajno. Bilo je to na prvoj godini studija, kada je, željna svega što nije imala u selu, otišla da pogleda pozorišnu predstavu. Oduševljena, potražila je glumce iza scene kako bi im čestitala i prenela utiske, a oni su joj predložili da se i sama oproba u amaterskoj glumačkoj grupi.

„Od tada krećem da "vozim" život na dva koloseka. Na jednom sam nizala položene ispite, a na drugom imala pozorišna gostovanja širom Grčke. Budući da sam glumu doživljavala kao hobi, zaposlila sam se kao računovođa u međunarodnoj kompaniji, ali ubrzo sam shvatila da je gluma moj životni poziv“, priseća se Vaitsuova.

I uloga Meline u "Brusku" takođe ju je sama pronašla. Producenti su je zapazili u pozorištu, pozvali na audiciju i posle probnog snimanja javili joj da im odgovara.

„Tako sam od neznanke sa sela preko noći osvojila male ekrane. Nisam postala poznata ni kao glumica, a već sam se smešila sa naslovnih strana, i to kao Andreasova nova devojka“, završava životnu ispovest Elena, čije srce, bar za sada, nije osvojio nijedan muškarac („Novosti“).

„Ukradena ljubav“ i Anđelik Bojer

Njeno pravo ime je Monique Paulette Boyer Rousseau , rođena je 4 jula 1988. godine u Francuskoj. 1990.godine preselila se u Meksiko i sa pet godina debitovala kao model.

Kasnije se priključila Televisinoj akademiji za glumce gde je stekla diplomu. Igrala je u novelama “Corazon salvaje”, “Teresa” i najaktuelnijoj “Lo que la vida me robo”. Prva poznatija uloga bila je u mega popularnoj seriji „Rebelde“ koja je osvojila srca širom sveta i mladima donela veliki uspeh. Posle toga učestvovala je u humanitarnom šou programu gde je mladim parovima pomagala da naprave venčanje iz snova.

Uloga Monserat u seriji „Ukradenea ljubav“ donela joj je još više obozavalaca. Serija je trimejk popularne serije „Prava ljubav“.

Sve o serijama koje volite pročitajte ovde