Forbs: Glumci koji su najviše zaradili 2014. godine su...

Navedeni u tekstu koji sledi.

.

Filmovi u kojima je igrala Dženifer Lorens, Ketnis u filmu "Igre gladi: Sjaj slobode" i Mistik u filmu "Iks Men: Dani buduće prošlosti" zaradio je 1,8 milijardi dolara zbog čega je na vrhu „Forbsove“ liste glumaca prema zaradi.

Među glavnima je Kris Prat, čiji su filmovi zaradili 1,2 milijarde dolara. Posebno dobru zaradu imao je njegov film „Čuvari galaksije”.

Na trećem mestu je Skarlet Johanson koja je, zahvaljujući filmovima „Kapetan Amerika” i „Lusi”, donela zaradu od 1,18 miliona dolara.

Na listi su još i još Mark Volberg (Transformersi: Doba izumiranja) i Kris Evens (Kapetan Amerika).

„Forbs“ je ove nedelje objavio i listu glumaca koji su dobili ogromne honorare, a čiji filmovi nisu zablistali u boks ofisima.

Adam Sendler, drugu godinu zaredom, našao se na „Forbsovoj” listi najpreplaćenijih glumaca Holivuda. On je po filmu dobijao oko dvadeset miliona dolara.

„Procenjujemo da je za svaki dolar kojim je Sendler plaćen, on vratio u proseku 3,2 dolara”, piše „Forbs” i konstatuje da je to najniži povraćaj uloženih sredstava u neki holivudski film bilo kog glumca.

Na listu najpreplaćenijih glumaca su i Džoni Dep, zvezda uspešnog serijala „Pirati sa Kariba”, Ben Stiler, Rajan Rejnolds, Tom Henks…

Izvor: b92