Oni su stali na ludi kamen 2014. godine!

Neki od najpoznatijih i najmoćnijih holivudskih parova prošle godine odlučili su da se obećaju za ceo život. Neki od njih su dobili i prinove, neki su istog pola...

.

ADAM LEVIN I BEHATI PRINSLO

Ovo je jedno od onih venčanja kome bi svako želeo da prisustvuje, jer su među gostima bili zgodni momci iz benda "Maroon 5", kao i prezgodni "Viktorijini anđeli". Međutim, ceremonija je održana u strogoj tajnosti i u javnost nisu izašle fotografije.

Venčanju je prisustvovalo 300 zvanica, a novopečenim mladencima prevala je Stivi Niks. Levin i Prinslu su, umesto poklona, pozvali goste da daju priloge humanitarnim organizacijama koje mladenci podrzavaju.

Levin i Prinslu su počeli da se zabavljaju 2012. i na kratko su raskinuli početkom 2013. Par se verio u julu prošle godine.

SKARLET JOHANSON I ROMEJN DURIAK

Izazovna lepotica i novinar počeli su da se zabavljaju 2012. godine, da bi se već sledeće godine verili. Glumica Skarlet Johanson i novinar Romejn Dauriak venčali su se u tajnosti 1. oktobra, jer su želeli što veću privatnost za sebe i ćerku Rouz koja se rodila 4. septembra.

Glumici je ovo drugi brak, nakon neuspelog zajedničkog života sa kolegom Rajanom Rejnoldsom.

EŠTON KUČER I MILA KUNIS

Poslednje, ali ne i najmanje važno, tajno venčanje napravili su Ešton Kučer i Mila Kunis. Iako nije zvanično potvrđeno, primećeno na utakmici 19. decembra, je da glumica nosi tanku burmu iznad vereničkog prstena.

Ešton Kučer (36) je nakon što je napustio Demi Mur počeo da se zabavlja sa Milom Kunis (30), koleginicom iz serije „Vesele sedamdesete“. Oni su se posle dve godine veze verili u februaru 2014, a u maju su otkrili da čekaju prvo dete.

DŽORDŽ KLUNI I AMAL ALAMUDIN

Za venčanje veka proglašeno je sklapanje braka između advokata za ljudska prava Amal Alamudin i najpoželjnijeg frajera holivuda Džordža Klunija. Na ovoj proslavi, koja je održana u Veneciji, bili su svi koji su "neko i nešto".

Mlada je nosila čipkanu venčanicu koju je specijalno za nju sašio Oskar de la Renta, dok je Džordž nosio odelo svog omiljenog dizajnera Đorđa Armanija. Par je gala venčanje napravio za oko 100 zvanica među kojima su bili Bili Marej, Met Dejmon, Ana Vintur i Emili Blant. Ceremonija venčanja je trajala pola sata, a venčali su se i u opštini u ponedeljak. Samo venčanje, kako je Kluni prepričao desilo se pred zalazak sunca hotelu sa sedam zvezdica.

Ovo je drugi Klunijev brak, pošto je bio oženjen glumicom Talijom Balsam, od 1989. do 1993. godine.

BRED PIT I ANĐELINA DŽOLI

Iako su u vezi od 2005. godine, ovaj moćni glumački par stao je na ludi kamen tek u avgustu 2014. Oni već imaju šestoro dece, troje usvojene i troje biološke dece.

Glumci su se venčali u maloj kapeli dvorca Miraval, na jugu Francuske, u građanskoj ceremoniji bez verskih obeležja, u prisustvu porodice i prijatelja.

Svo šestoro dece slavnog para učestvovalo je u svečanosti: Anđelina je prošetala do oltara u pratnji svoja dva najstarija sina, Medoksa (13) i Paksa (10), dok su njene ćerke Zahara (9) i Vivijen (6) bacale latice cveća. Šajlo (8) i Koks (6) su ih pratili noseći zvonca.

Bredu je ovo drugi brak, jer je pet godina bio oženjen glumicom Dženifer Aniston, a Anđelini treći. Oba puta je bila udata za glumce, najpre za Džonija Lija Milera, a zatim za Bilija Boba Torntona.

KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST

Najpoznatija starleta i reper na svetu takođe su "vezali čvor" prošle godine. Oni su se venčali u firentinskom zamku Belvedere, pred dve stotine gostiju, a počasni gosti koji su nastupali bili su Andrea Bočeli i Džon Ledžend.

Na venčanju se nisu pojavili Džej Zi i Bijonse, što je i bilo očekivano. Ipak, mnogi su se iznenadili što ceremoniji nije prisustvovao Robert Kardašijan, mlađi brat Kim Kardašijan.

Venčanica koju je Kim nosila kreirao je Rikardo Tisci, kreativni direktor modne kuće Givenchy. Ova kuća je takođe pripremila i jednu malu haljinicu za njenu ćerku Nort, dok je mladoženja nosio odelo, takođe sa njihovim potpisom.

DŽODI FOSTER I ALEKSANDRA HEDISON

Ove godine održana su i dva istopolna braka u Holivudu. u pitanju su glumica Džodi Foster i njena partnerka Aleksandra Hedison i glumac Nial Patrik Haris oženio je svog partnera Davida Burtku.

NIAL PATRIK HARIS I DAVID BURTKA