Svet je dobio još jednu Anđelinu Džoli!

Iako se svojski potrudila da liči na tatu i da bude "jedan od dečaka", Šajlo Džoli-Pit nije uspela da izbegne mamine gene. Planeta je zahvaljujući tome dobila još jednu Anđelinu Džoli...

.

Porodica Džoli Pit ima mnogo članova. Tu su naravno planetarne zvezde Bred i Anđelina i njihovo šestoro dece.

Još pre braka sa Bredom, glumica je usvojila Medoksa 2002 godine, koji je tada imao samo sedam meseci.

Započela je proceduru za usvajanje par meseci stare Zahare pre nego što je započela vezu sa Pitom, ali su je oni zajedno usvojili 2005. godine.

Nakon toga je ovaj glumački par podneo zahtev da i glumac zakonski usvoji decu i da oni nose prezimena oba roditelja.

Naredne godine porodica Džoli-Pit proširena je za još jednog člana. Ovo je njihovo prvo biološko dete, a u pitanju je ćerkica Šajlo. Već 2007. usvojili su i Paksa, koji je imao već 3 godine, a 2008. godine Anđelina je rodila blizance Noksa i Vivien.

Tek ove godine glumci su potvrdili svoju dugogodišnju vezu brakom.

Iako ova porodica ima šestoro dece, pažnju medija najviše privlači Šajlo. Osam godina stara devojčica ceo život se trudi da "bude jedan od dečaka", a do skoro je bila "pljunuti" tata. Nju često možete videti u majici i bermudama, sa kratkom, neurednom kosom. Međutim, mamini geni su prevladali.

Na premijeri filma "Unbroken", iako je u muškom odelu, zalizane kose kao tata, Šajlo nije uspela da sakrije mamine pune usne, krupne oči i prćast nosić.

Pročitajte i:

Crtaći češće opisuju smrt od filmova za odrasle

Svi Merlinovi khm Banetovi selfiji!