Tim iz snova: Kara Delevinj i Kendal Džener u strasnom zagrljaju

Magazin "Love" ukrasio je svoju naslovnicu fotografijom dve trenutno najintrigantnije manekenke. U pitanju su Kendal Džener i Kara Delevinj. Ovaj spoj će svakoga ostaviti bez daha...

.

Februarsko izdanje magazina "Love" obeležila je naslovnica na kojoj su dve manekenke u strastvenom zagrljaju. Uhvaćen je trenutak kada je Kendal skočila Kari u zagrljaj, koja ju je čvrsto obgrlile sa obe ruke, dok im kosa još leprša na sve strane. Ova fotografija zrači seksipilom, ali i čistom, prijateljskom ljubavlju, iako se spekuliše da su manekenke privatno u vezi. Njih dve su od nedavno nerazdvojne, a nekoliku puta su viđene kako se drže za ruke.

U Karinom ljubavnom životu bilo je partnera istog pola, a poznata je njena kratka veza sa glumicom Mišel Rodrigez, dok je Kendal povezivana samo sa muškarcima i to sa članom grupe "One direction" Harijem Stajlsom i problematičnom tinejdžerskom zvezdom Džastinom Biberom.

Uprkos svim glasinama koje ih prate, ove dve devojke ne prezaju ni od čega. One su toliko sigurne u sebe, da su odbile da učestvuju u "Victoria secret" modnoj reviji, koja je uvek bila san mnogih modela.

U okviru istog fotografisanja nastao je i ovaj video koji najavljuje sadržaj februarskog broja "Love" magazina:

.

Ovo će vas oboriti sa nogu:

Marijino izvođenje "Pukni zoro" će vas sigurno dirnuti!