Voditeljka dobila šamar usred emisije zbog seksi haljine

Indijska voditeljka i glumica Gauhar Kan tokom snimanja finala pevačkog takmičenja "Raw star" dobila je šamar od jednog muškarca iz publike, jer mu se nije svideo njen odabir garderobe...

.

Gauhar Kan obukla je kratku haljinu otvorenih leđa, a Alik Malik (24) bio je toliko nezadovoljan njenom kombinacijom da je ustao sa mesta gde je sedeo i počeo je da preti Gauhar i da je napada.

On je bio samo jedan od 2500 gledalaca koji su učestvovali u ovom šouu, a uspeo je da se provuče pored 250 članova obezbeđenja i da fizički nasrne na voditeljku.

Naime, Alik smatra da voditeljka kao muslimanka ne bi smela da nosi tako kratke haljine što je bilo i njegovo službeno objašnjenje policiji.

"Glumice su lice društva i ne bi trebalo da nose suknje i kratku garderobu i time seksualno uzbuđuju omladinu", bio je argument Akila Malika koji je ošamario voditeljku, a inisistirao je da muslimanka nebi smela da nosi tako kratku haljinu..

On je nakon napada uhapšen i optužen za zlostavljanje, a njegovo suđenje počinje u utorak.

Nakon napada Gauhar je bila vidno potrešena, što možete videti i na snimku:

.

Ona se nakon celog incidenta oglasila i na Tviteru:

"Hvala svim mojim fanovima i dragim ljudima... koji su me podržali u ovim teškim vremenima. Neka vas svevišnji blagoslovi"

A u izjavi koje je dala predstavnicima sedme sile nije želela da komentariše svoju odeću, već je samo rekla:

"Niko, ponavljam niko, nema prava da napadne, povredi ili muči bilo koga, svejedno da li je to muškarac ili žena", rekla je glumica.