Showbiz vesti

Jelena Karleuša objasnila zašto neće na Evroviziju

Povodom višemesečnih nagadjanja povodom učešća na Evrosongu u Beču naredne godine, JK je odlučila da da prvu i jedinu izjavu tim povodom...
01.12.2014. - 14:10h

Pop ikona Jelena Karleuša odustala je od učešća na Evrosongu, jer su organizatori postavili, za nju neprihvatljive, uslove. Ona je na dala saopštenje za javnost i objasnila razloge za ovakvu odluku:

"Obavila sam nekoliko razgovora i sastanaka sa organizatorom povodom Evrosonga. Trazila sam da dobijem dovoljno vremena da bih spremila nastup o kom bi brujao ne samo naš kontinent vec citav svet. A svi znaju da ja, kada to obecam, to i uradim. Moj drugi uslov je bio da pesma bude napravljena po mom ukusu i temperamentu, kao i da ja učestvujem u stvaranju iste. Smatram da imam nepogresiv osecaj za tako nešto. Uslov koji su organizatori postavili pred mene je da prvo moram da se takmicim sa nekoliko poluafirmisanih i neafirmisanih imena, tacnije amatera. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Mirkoviću i kompozitoru Grajiću, morala sam tako nešto da odbijem. Smatram da ja ne moram da odmeravam snage sa nekim kome pre takmicenja dam autogram, kao što na primer Ronaldo ne igra fudbal "na goliće" sa amaterskim timom osnovne škole iz Male Krsne. Madona svakako nema potrebu da se takmiči sa "Zvezdama Granda", pa tako ni ja ne moram da gubim svoje dragoceno vreme. Srbija na mene uvek može da računa! Za Srbiju bih dala život. Kada narod bude birao, ja znam koga bi izabrao i to mi je najbitnije. Ko god bude bio naš predstavnik, od srca mu želim najbolji mogući plasman. Navijam za Srbiju!", stoji u saopštenju.