Ovo je bajkovita priča Stefana i Danijele Buzurović

Stefanova i Danijelina priča počinje ovako: Bilo je to te opasne 2012. godine dok je čovečanstvo iščekivalo apokalipsu...

.

Njihova ljubav i dalje cveta. Sada imaju preslatkog sinčića Nestora, a nekada su se samo krišom gledali u prolazu:

"Upoznali su se na poslu dva meseca ranije i svaki dan se sretali u prolazu, svako posvećen svojim radnim zadacima. Nakon nekoliko iscrpljujućih dana na filmskom festivalu u Rimu, Danijela je dobila tri slobodna dana i odlučila da, bez obzira na svoju ljubav i predanost prema poslu, za razliku od drugih slobodnih dana ova tri i iskoristi. Iako su se pomenuti usputni susreti odigravali u garderobi i šminkernici u prisustvu drugih kolega, neki crv se tu umuvao i bilo je krajnje vreme da to dvoje imaju susret van prostorija firme za koju rade. Kako zbog intime tako i zbog činjenice da bi se u okviru firme svaki susret koji bi pošao gorkim putem sunovrata na kraju mogao smatrati, sad već popularnim mobingom, koji bi obe strane oterao na sud (vrlo omiljenu instituciju u Srba).
Dakle, sigurni od kolega i pravila ponašanja, našli su se u jednom kafiću, na njenom terenu. Vreme krajnje nepopularno za prvi sastanak - malo posle podneva! Sastanak je trajao 6 sati. Samo su pili, nisu jeli. Osoblje lokala je bilo razocarano, ali oni su bili srecni iako se nisu tada "smuvali". (kao baš su fini)

Danas, posle dve godine, samo žale što do tog sastanka nije došlo ranije.", dirljivo je opisao Stefan početak njegove ljubavi sa koleginicom.
Od dana koji su proveli satima razgovarajući u kafiću prošlo je tačno dve godine (baš na današnji dan), a mi im želimo još mnogo lepih godina, sreće i ljubavi.