Showbiz vesti

Robin Vilijams je natraženija osoba na internetu

Nedavno preminuli glumac Robin Vilijams bio je najtraženija zvezda na internetu u 2014, piše američki magazin Holivud riporter koji je objavio listu 10 najtraženijih poznatih ličnosti na netu...
26.11.2014. - 11:12h

Odmah iza junaka "Društva mrtvih pesnika" je Dženifer Lorens, zvezda filma "Igre gladi", čije su intimne fotografije osvanule prošlog leta na društvenim mrežama.

Treće mesto zauzeo je reper Džej Zi, čiji je video snimak tuče sa Solanž Nouls, sestrom njegove žene Bionse, u liftu u Njujorku, obišao svet.

Na četvrtoj poziciji je Kim Kardašijan, sveprisutna na društvenim mrežama i pre objavljivanja fotografije svoje gole zadnjice za časopis Pejper. Peta je Džoan Rivers, voditeljka emisije "Fashion Police", koja je preminula 4. septembra na klinici u Njujorku, a šesti američki fudbaler Rej Rajs, koji je suspendovan nakon što je prebio svoju devojku.

Slede Anđelina Džoli, glumica i amasadorka UN, Rene Zelviger, čija je fizička transformacija fanove ostavila bez komentara, Kejt Midlton, koja čeka svoju drugu "kraljevsku bebu" i bejzbol igrač Derek Džeter, zvezda Njujork Jenkija, koji se ove godine penzionisao.

Popis je sastavljen na osnovu pretraživanja 100 miliona korisnika interneta širom sveta u periodu od 1. januara do 15. novembra.

To objašnjava zašto se komičar Bil Kozbi, zvezda nekada veoma popularnog "Kozbi šoua", koji je od početka meseca u središtu seksualnog skandala, nije našao na listi.