Showbiz vesti

Devojku Eštona Kučera ubio serijski ubica!

Iako deluje da je mladi Ešton imao bezbrižan život. Brak sa holivudskom zvezdom Demi Mur, a sada i dete sa madom Milom Kunis, on je u mladosti imao vrlo traumatično iskustvo...
21.11.2014. - 11:44h

Davne 2001. godine, pre nego što je bio u vezi sa glumicom Britani Marfi, pre braka sa Demi Mur i deteta sa Milom Kunis, Ashton Kutcher bio je u vezi sa devojkom po imenu Ešlei Elerin.

Nažalost, njihova veza nije završena raskidom, već mučeničkom smrću Elerin. Ona je pronađena mrtva u svojoj spavaćoj sobi.

Krajem februara 2001. godine, Ešli je pozvala svog dečka Eštona da joj se pridruži kako bi sa nekoliko prijatelja gledali dodelu "Gremi" nagrada. Pošto Ešton nije bio u mogućnosti da stigne na vreme, odbio je predlog i rekao joj da će kasnije svratiti kod nje kući.

Međutim, ubica je prvi stigao do nje.

Ešton je kasnije dao izjavu policiji, tvrdeći da ju je te kobne večeri nekoliko puta zvao na mobilni, ali da se ona nije javila. Za to je okrivio loš domet, i dovezao se do njene kuće oko 23h. Svetla u kući su bila upaljena, a Ashleyn BMW bio ja parkiran na prilazu. Nekoliko puta je pokucao na vrata a zatim provirio kroz prozor.

“Kučer je video crvene mrlje na tepihu ali je pretpostavio da su to mrlje od crvenog vina. Zaključio je da se ona naljutila na njega, a onda se napila i otišla da spava. Zatim je on otišao kući”, izjavio je u jednom intervjuu detektiv Thomas Shevolek.

Unakaženo beživotno telo nesrećne devojke pronašla je njena cimerka. Na telu su se nalazili tragovi 35 uboda nožem. Napad je izvršenom takvom silinom da je telo bilo gotovo obezglavljeno!

Nakon istrage policije koja je pratila ovo brutalno ubistvo, uhapšen je  izvesni Michael Gargiulo, koji je priznao da je ubio Ashley ali i još 10 devojaka!

Gargiulo se trenutno nalazi u zatvoru i čeka suđenje, a Ashton je jedan od glavnih svedoka.