Showbiz vesti

Posle Kanjea nema kajanja! I zašto Pink neće da joj Kim bude mama?

Čelična gospodarica mode Ana Vintur gorko se pokajala jer je jednu naslovnu stranu prestižnog magazina "Vogue" posvetila Kim Kardašijan i Kanjeu Vestu.
19.11.2014. - 14:26h

„Uverena sam da ako se samo bavimo stvarim sa ukusom i ako na naslovne strane stavljamo samo odmerene ljude, onda bi magazin bio dosadan“, kazala je Ana, pokušavši da se opravda za aprilsku naslovnu stranu sa Kim.

Još je dodala da njena namera nikada nije bila da zadovolji bilo čiji ukus.

„Kada sam postala urednica, na naslovnu stranu sam stavila Madonu. To je i tada izazvalo mnogo reakcija“, reče Vinturova i indirektno uporedila Madonu sa Kim.

Ali, koliko god Anino kajanje bilo poražavajuće za Kim, možda bi crvena lampica trebalo da joj se upali na odbijanje jedne devojčice da joj Kardašijanka bude mama.

Devojčica Pink iz sirotišta na Tajlandu upoznala je Kim prilikom njene posete kada je rijaliti zvezda izrazila želju da usvoji ovu devojčicu.

Malu Pink majka je dala u sirotište jer nema mogućnosti da brine o njoj. Iako šokirana željom madam Kim, devojčica je ponudu glatko odbila jer želi da ostane u svojoj zemlji i završi školu!

Hej, Kim, možda nije sve tako ružičasto u tvom životu?