Neda k'o Šaban, Keba k'o Bg sindikat, Bane k'o Končita Vurst!

Naredne nedelje očekuje nas ponovo pravi šou na sceni TLZP! Pogledajte ko će koga imitirati...

.

Tinejdžeri će naredne nedelje sigurno uživati jer će najmlađa takmičarka Katarina Bogićević imitirati tinejdž idola Arijanu Grande!

Ponovo u ulozi muškarca, ali ovoga puta ovozemaljskog, naći će se pevačica Tanja Savić. Svidela vam se kao Šrek onda će vam se svideti kao Toni Cetinski!

Za razliku od Tanje Savić, zgodna pevačica Elena Risteska u naredno epizodi neće biti muško. Ona će opet pokazati svoje glasovne mogućnosti jer će se naći u ulozi svetske zvezde Džesi Džej!

Da li nas to naredne nedelje očekuje striptiz? Zvonko Pantović čipi dobio je veoma interesantan zadatak, da izvede numeru iz filma The Full Monty!

Smeh do suza očeku je nas ponovo! Možete li da zamislite Nenada Okanovića kao Niki Minaž?

Rekla je da nikada nije išla u kafanu, a kao zadatak je dobila živu kafansku legendu bez čijih pesama je poseta bilo kojoj kafani nezamisliva! Tako će se glumica Jelena Gavrilović naći u ulozi Tozovca!

Još malo iznenađenja na scenu TLZP doneće nam pevačica Neda Ukraden. Da li ćemo je to videti ćelavu? Ono što je sigurno, slušaćemo raskošne trilere koji krase numere kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Ivan Jevtović doneće nam malo romantike naredne nedelje jer će se naći u ulozi Kikija Lesendrića.

Da li ste čuli nekada Kebu kako repuje? Potpuno neverovatan zadatak čeka ga naredne nedelje. Keba će što verodostojnije morati da predstavi grupu Beogradski sindikat.

Ovonedeljni pobednik dobio je zadatak o kojem se od sinoć neprestano priča. Bane Mojićević naći će se u ulozi evrovizijske pobednice Končite Vurst!