Severina ispunila želju fanovima, otvorila je...

Pogledajte Severinine prve dve fotografije na društvenoj mreži Instagram, koji je otvorila zbog svojih fanova, a u znak zahvalnosti, postavila im je i video...

.

Severina je među prvim muzičkim zvezdama u regionu prepoznala važnost promocije putem Fejsbuka, pa su ona i njen "online team" Fejsbuk stranicu otvorili još 2008. godine. Približiti se svojim fanovima, pa i medijima željnim aktualnih novosti i fotografija bilo je nešto što je postao imperativ.

Upravo iz tih razloga Severina trenutno broji preko 800 hiljada obožavatelja na Fejsbuku čime je uverljivo broj jedan među hrvatskim muzičarima.

Njeni fanovi poslednjih nekoliko meseci ostavljali su joj komentare na Fejsbuku kako žele da je vide i na Instagramu, društvenoj mreži koja u poslednje vreme ima ekspanziju po broju korisnika kako u svetu, tako i u regionu. Severina je svojim fanovima odlučila da ispuni želju.

Ppovodom prelaska brojke od 800 000 Fejsbuk obožavatelja, ne samo da je snimila pozdravni video, već je sada otvorila i Instagram profil putem kojeg će moći da komunicira sa svojom publikom na toj popularnoj društvenoj mreži.