Britanci opleli po Anđelini: Sada Dama, a nekad "pljačkaš automobila"!

Ubrzo nakon što je dobila titulu Dame, britanski mediji su podsetili javnost kakvim je životnim stilom Anđelina živela pre nego što je postala majka i supruga.

.

Početkom ovog meseca, britanska kraljica Elizabeta dodelila je Anđelini Džoli titulu Dame. To je zacelo imalo snažan i ne tako pozitivan odjek u Engleskoj budući da je časopis „Loaded“ odlučio da ponovo objavi intervju koji je slavna glumica dala davne 2000. godine.

A tada ništa što je pričala nije zvučalo damski. Atraktivna tridesetdevetogodišnjakinja pričala je o seksu, krađi automobila i potentnim Englezima.

- Ja na seks ne gledam kao na nešto strašno i prljavo. Po meni je to veza koju uspostavljamo sa drugim bićem. Ako provedem dovoljno vremena sa nekim može da me privuče. Čak i Englezi - vi ste potpuno ludi iza zatvorenih vrata - priznala je tada i dodala da je automobili veoma uzbuđuju.

- Kada sedite za volanom i držite menjač, jurcate ulicama - to je tako seksi. Ili ako vas neko vozi, pa zatim ubrza...I to je takođe seksi. Naravno da sam imala seks u automobilu. Pobogu, pa ja dolazim iz Amerike. To je deo naše kulture. Ta velika kožna sedišta...Ooooh - nastavila je (danas majka šestoro dece).

Kad je već pričala o automobilima otkrila je, kako prenosi „Daily Mail“, da uz pomoć vešalice, svećice i pola teniske loptice može da ukrade motor, a usudila bi se da i to uradi sa automobilom.

- Zavisi koji je auto u pitanju, ali zaista volim automobile i ne bih želela da uništim boju. Sigurna sam da bih mogla da razbijem prozor ili razvalim vrata, ali uvek je bolje da ga lagano otvorim, aktiviram alarm i uštedeti vreme. Znate na šta mislim? - upitala je novinara.

Zaključak je još jednom bio da je verovatno pričala o seksu, a ne o automobilima.

Izvor: story