Ovako se u filmovima glumi seks!

On leži na njoj, oko njih je gomila ljudi, razgovaraju, dogovaraju se, objašnjavaju i onda neko reditelj kaže "akcija", a oni treba da odglume ljubav i strast...

.

Ekipa filma "Stretch" podelila je svoje iskustvo sa seta sa celim svetom. Patrik Vilson i Bruklin Deker supruga tenisera Endija Rodika pokušavaju da odglume vođenje ljubavi. Njih dvoje najpre zbijaju šale kako bi se opustili pre snimanja intimnih trenutaka pred celom filmskom ekipom.

Scena počinje tako što je Patrik go i leži na Bruklin dok su u pozadini scenografi, tonci, tu su šak i šminkeri koji ih prskaju ne bi li na snimku izgledali kao da su znojavi. U jednom trenutku se čuje kako Bruklin kaže: "Sve je ok, dobro je samo sam morala da ga podignem", misleći na penis svog kolege.

Kada počne akcija njih dvoje se potpuno transformišu i nikada ne biste rekli da su u punoj sobi i da nije u pitanju "pravi" seks.

U nekom trenutku može se čuti i reditelj kako govori: "Super! To je bilo odlično! Još jednom učinite to isto i imamo sve, kunem se! To je bilo mnogo seksa. Odličnog seksa!"