Kako su poznati nasamarili paparace?

Smešno je kako paparaci ponekad nasednu na podvale slavnih osoba. Neke slavne osobe su poznate po sukobima sa paparacima, a dok su ih neki verbalno napadali, neki su se sa paparacima i fizički obračunavali. Ali, ima i slavnih koji su pronašli mnogo bolji način da se nose sa takvim frustracijama.

.

Podvala Daniela Redklifa

Glumac Daniel Redklif jednom je šest meseci namerno nosio istu garderobu tako da su paparaci fotke postale bezvredne i neupotrebljive. Bilo je to tokom njegovog rada na kontraverznoj predstavi Equus u Gielgud pozorištu u Londonu. Tada je imao 17 godina i svake večeri su ga paparaci dočekivali ispred pozorišta. Ali, on je shvatio da urednici novina i magazina neće objaviti fotografije na kojima nosi istu garderobu jer su tako sve fotke izgledale kao da su snimljene istog dana.

Podvala Džordža Klunija

Glumac Džordž Kluni je poznat kao šaljivdžija. Nakon što su se u medijima pojavile glasine da bi se Bred Pit i Andželina Džoli mogli venčati na njegovom imanju u Italiji, paparaci su počeli da se pojavljuju u blizini njegovog imanja kako bi istražili šta se događa. Tada je Džordž odlučio da se našali s njima. Za Today Show je izjavio: 'Nikad ne biste hteli da boravite na jezeru Komo u februaru. Kišovito je i sigurno ne biste imali venčnje na otvorenom', ali nakon što je počela priča, u blizini Džordžovog imanja počeli su da se pojavljivaju stotine i stotine novinara, uključujući i ljude iz zabavnih emisija. A iznad kuće su leteli helikopteri. Džordž je tada naručio da mu donesu stolove i dao ih je da se postave na travnjaku ispred kuće. Nakon toga je otišao na dve nedelje i ostavio sve njih da i dalje misle kako će tamo biti venčanje.

Podvala Paris Hilton

Paris Hilton uspela je da uveri paparace da je potražila duhovnu pomoć jednog šamana nakon što je u Los Anđelesu viđena u društvu duhovnog gurua. No, sve je to bilo odigrano za TV šou Pop Fiction u kom slavne osobe podvaljuju paparacima i medijima.

Podvala Avril Lavinj

Bila je to još jedna šala snimljena za TV show Pop Fiction. Avril Lavinj se našalila sa lakovernim paparacima noseći lažni trudnički stomak. Dan nakon njenog pojavljivanja u javnosti sa lažnim trudničkim stomakom, u tabloidima je buknula vest s o trudnoći Avril Lavinj. Ali, sve je to bila jedna velika šala i podvala.

Podvala Breta Koena

Iako Bret Koen nije stvarna zvezda, njegova je podvala toliko dobra da je vredi ovde spomenuti. Jednom je odlučio da angažuje telohranitelje i snimatelja da mu budu pratnja tokom šetanja ulicama Nju Jorka. Desetine okupljenih ljudi i paparaca bili su uvereni da je on neka slavna osoba, a njihova je reakcija bila neverovatna!

Podvala Dina Mek Dermota

Din Mek Dermot nije neki super poznati glumac, ali ga se može videti u raznim TV emisijama i realiti emisijama. Najpoznatiji je po tome što se venčao sa bivšom zvezdom popularne serije Beverli Hils, 90210, glumicom Tori Speling. Jednom je novinarima podvalio tako što je jedna njegova prijateljica glumila njegovu suprugu. Kad su se njih dvoje pojavili u Los Anđelesu, paparaci su bili oduševljeni što mogu da fotografišu trudnu Tori Speling, ali su shvatili kasnije da je sve to bio samo trik.