Ovo su najveće svađe poznatih!

Iako su zgodni, talentovani i bogati, ne znači da nisu ljubomorni na svoje kolege – kako drugačije protumačiti ove svađe?

.

Je li zbog dečkaili devojke, iste haljine ili krivog pogleda, i slavni pronalaze razloge za svađu sa svojim kolegama. A osim što padnu teške reči, ne propuštaju da o tome obaveste ostatak sveta. Ovo su najveće svađe poznatih!

Tejlor Svift i Keti Peri
Tejlor je u intervju za jedan časopis izjavila da njena pesma 'Bad Blood' govori o jednoj starijoj koleginici koja uporno pokušava da je sabotira i uništi njenu karijeru. Keti se prepoznala u tim rečima i upozorila 'ljupku Tejlor' rečima "Čuvaj se Redžine Džordž u jagnjećoj koži" – šta mislite koja od devojaka govori istinu?

Orlando Blum i Džastin Biber
Da li je uzrok Miranda ili Selena, nikada nije službeno potvrđeno, ali jedna devojka je zakuvala frku među ovom dvojicom. Obračunali su se čak i šakama, a ubrzo nakon što je svet saznao za 'zlu krv' među njima, fanovi su se podelili u tim Blum i tim Biber. U kom ste vi timu?

Kendal Džener i Frensis Bin Kobejn
Kendal Džener, devojka koja po mišljenju mnogih ima sve u životu, napisala je 'Kada bi barem stvari nekada mogle biti jednostavnije' što je uzrujalo Frensis. 'Postoje deca bez krova nad glavom i bez hrane, postoje bolesti, prirodne katastrofe i još mnogo toga. Želela bih da zahvalim svojim roditeljima što su mi omogućili visok IQ i naučili me da ne budem egocentrični idiot' napisala je ljutita Frensis – pametnom dosta.

Bijonse i Kim Kardašian
Iako nikada nije službeno potvrđeno da su se ove dive posvađale, situacija među njima ipak nije najbolja. Bijonse po svaku cenu izbegava druženje sa Kim (nije otišla čak ni na njenu svadbu), a s druge strane Kim je već prekipelo da se trudi oko kraljice B. Čini se da ništa od prijateljstva između starlete i kraljice estrade.

Ariana Grande i Dženet Mek Kurdi
Dženet je u svojoj novoj seriji 'What's Next For Sarah' očigledno spustila Arianu - naime u seriji se pojavljuje lik koji se zove Gloriana, pevačica je i veganka, baš kao i Ariana, i nije nimalo lepa. Čime je to Araiana razljutila Dženet?