Spektakularno predstavljen bogat programski sadržaj Prve

Uz originalan i glamurozan scenski program, fantastičnu atmosferu i mnoštvo poznatih i uticajnih gostitiju, Prva televizija održala je još jednu promociju jesenje programske šeme, ovoga puta u prelepom ambijentu Belog dvora.

.

Više od 500 zvanica prisustvovalo je nesvakidašnjem predstavljaju novih sadržaja koji će, uz dosadašnje poznate formate, sasvim sigurno osvojiti gledaoce.Program je otvorila voditeljka Ivana Zarić, koja je najavila vlasnika i generalnog direktora Antena grupe Teodora Kirijakua, direktora Antena grupe za Srbiju i Crnu Goru Pitera Ajnštajna i generalnog direktora Prve Dragana Nenadovića.
Prvi čovek najgledanije komercijalne televizije Teodor Kirijaku pozdravio je zvanice i izrazio zadovoljstvo investicijama Prve TV u Srbiji.

" Posle četiri godine uspešnog poslovanja, Antena Grupa planira još više da ulaže na ovo tržište, naročito u produkciju koja je u Srbiji na visokom nivou kao i u digitalni sektor. Antena ima strateško partnerstvo sa "Vice media", globalnom medijskom platformom za online i video sadržaj. Uskoro ćemo i ovde predstaviti "Vice media" portal za koji očekujemo da će postići veliki uspeh", objasnio je Kirijaku.

Na promociji se prisutnima obratio i direktor Antena grupe za Srbiju i Crnu Goru Piter Anštajn, koji je naglasio da je veoma zadovoljan što radi sa timom Prve TV i uveren je da je period velikog rasta ispred nas.
“Nastavićemo sa dosadašnjim razvojnim putem televizije kroz uvodjenje najkvalitetnijih emisija vrhunske produkcije, ali je naš cilj i da se širimo u online medijima, kao i da postanemo lider u kablovskoj televiziji lansiranjem novih tematskih kanala”, rekao je Ajnštajn.
Da je temelj uspeha posvećenost poslu, dobar tim, ideja i hrabrost da budemo drugačiji istako je direktor Prve televizije Dragan Nenadović.

„Vrh se nikada ne osvaja samo jednom i mi to vrlo dobro znamo. Zato se trudimo da stalno pomeramo granice, ulažemo u najbolji sadržaj i svake sezone donosimo najbolje programsko osveženje. Tako je i ove jesni. Pored, sada već kultnih emisija, krećemo sa mnoštvo novih formata koji su u produkcijskom smislu na svetskom nivou. Prvenstveno mislim na Grand produkciju s kojom smo sklopili strateško partnerstvo i naravno spektakularni šou „Tvoje lice zvuči poznato“.

Tu je i sjajan premijerni domaći serijski program poput „Urgentnog centra“ za koji je sam WB čija je licenca, dao pohvalu za adaptaciju. Ponosni smo i na novu sezonu „Radne akcije“ koja je došla u vreme kada je najpotrebnije, obnavljamo 12 domova koji su uništeni tokom majskih poplava“, kazao je Nenadović i dodao dase zahvaljuje svima koji su deo uspeha Prve, dragim klijentima i predstavnicima medija koji prate naš rad, sjajnom timu Prve televizije, ali pre svega gledaocima Srbije jer njihovo zadovoljstvo je i naš krajnji cilj.

Najveći aduti Prve televizije u novoj sezoni su “Veče sa Ivanom Ivanović”, “Radna akcija”, “Dosije”, informativni program, sjajni šou programi “Tvoje lice zvuči poznato”, “Zvezde Granda”, “Nedeljno popodne”, “Fantastik šou”, kao i domaće hit serije: “Urgentni centar” i “Jedne letnje noći”.
”Zvezde Granda” već su zasijale na Prvoj, a najpopularniji muzički spektakl "Tvoje lice zvuči poznato" spreman je za drugu sezonu. Verujemo da će biti podjednako uspešan kao i prošle godine što su potvrdili i neki od učesnika kao i novi voditelj Bojan Ivković, koji odlično pristaje Mariji Kilibardi.

Već na početku večeri učesnici drugog TLZP-a oduševili su publiku. Glumica Jelena Gavrilović napravila je spektakl na sceni kada nam je uz podršku vrhunskih igrača predstavila mjuzikl “Kosa”i otpevala “Aqurius”. Zatim nas je Branislav Mojićević podsetio na sjajnog Tomu Zdravkovića i zapevavši hit “Da l’ je moguće” pokazao zašto su “Zvezde Granda” i “Tvoje lice zvuči poznato” najbolji šou programi u Srbiji. To je potvrdila i Lepa Brena koja nije ostala ravnodušna na Banetovo pevanje.
“Obožavam TLZP, ali Bane je ponikao u Zvezdama Granda” koje sada gledamo na Prvoj. TLZP je osveženje na našim ekranima. Moram da priznam da navijam svim srcem za Baneta je on ipak naše dete, dete Grand produkcije. Mi smo se najzad skrasili na pravom mestu i verujem da će Grand zajedno sa Prvom TV postaviti nove standarde zabavnog programa kod nas”.

Zvanice je posebno obradovao nastup mlade glumice Katarine Bogićević koja je iz serije "Folk" uskočila u šou “Tvoje lice zvuči poznato”. Publiku je zasenila u ulozi Vitni Hjuston i fantastičnim izvođenjem velikog hita “I will always love you”, kao I Ivan Jevtović u ulozi Lenija Kravica.
Omiljeni serijali koje ste veoma voleli prethodnih sezona i dalje su tu: "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i "Radna akcija" uspešno su startovali i opravdali očekivanja gledalaca. “Veče sa Ivanom Ivanovićem” traje već 6 fantastičnih sezona, sa više od 200 neponovljenih emisija. U novoj sezoni stigle su i brojne novine, a jedna od njih je i neponovljivi Aleksa Jelić.
Naš program obiluje zabavom i pesmom ali mi ne zaboravljamo i da smo odgovorni prema našim sugrađanima. U novoj sezoni jedna od omiljenih emisija “Radna akcija” nastavlja sa svojom humanitarnom misijom. Tamara Grujić je tu kada je najpotrebnije. Ona će u saradnji sa Ceresitom tokom čitave sezone mnogim porodicama pomoći da dobiju novi dom koji im je uništen tokom majskih poplava.

Novo u programskoj šemi Prve TV su i informativne emisije. Pored vesti koje su odnedavno prve na programu sa početkom u 18.00, uskoro vaš radni dan počinje emisijom “Tačno 9” sa novom koncepcijom, u novom studiju i sa zvezdanom ekipom voditelja. Ivani Gajici, Sanji Radan i Stefanu Buzuroviću prključile su se Ivana Zarić I Irina Vukotić. A sa novim još eksplozivnijim pričama ove jeseni krenuće i “Exploziv bez censure”. Program za koji bi svakako trebalo dobro da se pripremite, koji će vas šokirati i zabaviti u isto vreme. Bez zadrške i bez ograničenja, ova emisija ruši sve tabue, donoseći pred vas najuzbudljivije priče iz svih slojeva društva.

Najbolji domaći serijski program oduvek je bio zaštitni znak Prve. I ove godine je tako. Među nama su doktori iz “Urgentnog centra” , kao i nove ljubavi iz “Jedne letnje noći” nastale iz pera Mir-Jam. Sjajni scenario upotpunili su još bolji glumci, tako da garantujemo suze, smeh i toplu priču.

Uz odličnu muziku u ovoj zaista fenomenalnoj večeri uživali su brojni predstavnici političkog i javnog života Srbije kao, predstavnici medija. Među zvanicama su bili ministar odbrane Bratislav Gašić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar energetike Aleksandar Antić, prestolonaslednik Aleksandar II i princeza Katarina Karađorđević, Veselin Jevrosimović, Miodrag Kostić, Lepa Brena, Slobodan Živojinović, Đule Van Gogh, Danica Maksimović, Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević, Lena Bogdanović, Bojana Ordinačev, Miki Perić, Saša Popović, Suzana Jovanović, Dragan Kojić Keba, Neda Ukraden, Zorica Brunclik, , Šaban Šaulić, Željko Vasić, Saša Milošević Mare, Suzana Mančić, Žika Jakšić, Aca Lukas, Saša Joksimović, Nataša Pavlović, Mina Lazarević, Zoran Janković, Tijana Čurović, Ašok Murti, Sara Jovanović, Nevena Božović, Mirna Radulović, Ivan Jevtović, Milica Todorović, Seka Aleksić…

Pogledajte delić atmosfere u galeriji slika:

.

Foto: Arhiva Prva TV