Nevena Božović: Sara mi je nedostajala, ali smo se dobro uklopili!

Mlada pevačica Nevena Božović, bila je specijalna gošća prve emisije, druge sezone, šoua TLZP. Nevena nam je prenela utiske o tome kako se snašla na sceni sa Nenadom Okanovićem.

.

Kako ti se sviđa šou i da li imaš favorita?

Šou je fenomenalan! Većinu nastupa sam pogledala još na probi, i mogu vam reći da već imam svoje favorite. Ali, za sada ih neću otkriti jer je rano.

Da li si se uklopila sa Nenadom Okanovićem, kao Mirnom?

Mnogo je smešan. Super smo se snašli zajedno na sceni, bilo mi je teško da se uozbiljim i pevam, kada je krenuo nastup. Nenad je skinuo bukvalno svaki Mirnin pokret i odlično peva, što me je baš oduševilo.

Da li ti je nedostajala Sara večeras na sceni?

Sara mi je puno nedostajala, jer zbog zdravstvenih razloga večeras nije mogla da bude sa nama, ali s obzirom da se plesačica koja je menjala jako dobro snašla, nije bilo problema.

Kako je bilo prisetiti se Beovizije na kratko?

Divan je bio osećaj. Baš sve liči na beovizijski nastup, ja sam dosta toga zaboravila, ali oni su me podsetili. To je bilo jedno veliko iskustvo u mom životu, i uvek ću ga se rado sećati.

Da li bi volela da budeš takmičar u TLZP?

Sigurno da, da, ali kad bi mi obaveze to budu dozvoljavale. Jako je sve naporno, ali kad pogledaš šta je sve rezultat tog napora, shvatam da je to zapravo samo jedna „malo teža“ igra.