Nina Badrić: Očevom smrću u mom životu je nastala praznina koja nikad neće nestati

Pop zvezda prvi put govori o iznenadnom odlasku svog oca.

.

Pre nekoliko nedelja pop pevačica Nina Badrić suočila se sa najtežom boli uzrokovanom smrću oca.

Voljeni tata Simo svojim odlaskom je ostavio veliku prazninu u pevačicinom i životu njene majke i sestre.

Prvi put nakon porodičn etragedije, Badrićeva je smogla snage da progovori za Ekskluziv o neimolom događaju.

- Čvrsto verujem da je moj tata na boljem mestu i da od sada u životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih verovatala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesrećna osoba. Teši me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umreti. Smrt je sastavni deo života, jedino što je sigurno - drhtavim glasiom govori dama poznata po srceparajućim baladama i opisuje da je u njenoj duši ostala velika praznina nakon tatine smrti.

- Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne moćeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svako ko je prošao zna o čemu pričam. Samo se desi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati - priča Nina za Ekskluziv sve vreme pokušavajući da zadrži suze.

Moj tata želi da sam srećna i nasmejana . To su bile njegove želje za moj nedvani rodjendan. Znam i da on ne želi da bilo ko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti - izjavila je pevačica u intervjuu koji je na programu TV Prva danas od 18:20h.