Objaviće njene golišave fotke zbog govora o ravnopravnosti žena!

Ema Votson, koja se proslavila kao Hermiona u filmovima o čarobnjaku Hariju Poteru, postala je ambasador dobre volje UN-a. To joj je donelo mnogo problema...

.

Čuveni haker koji od nedavno objavljuje privatne fotografije poznatih glumica i pevačica, ponovo se oglasio. Objavljene su neke vrlo eksplicitne fotografije na kojima je Rijana, a on je uputio i otvorenu pretnju Emi Votson.

“Održava glupe feminističke govore u UN-u i sada će njene golišave fotke završiti na internetu”, napisao je nepoznati haker koji sebe naziva "4Chan". On je otvorio i internet stranicu "Ema ti si sledeća" na kojoj je trajalo odbrojavanje do objavljivanja njenih sike.

Na pomenutom sajtu do skoro je stajao brojač pored slike Eme Votson, koji je isticao u petak u ponoć. Međutim, brojač je promenjen u poruku:

"Širite dalje! Pomozite nam da zatvorimo "4chan" i sprečimo da još privatnih fotografija bude objavljeno na internetu. Ni jedna od ovih žena to nije zaslužila, a zajedno možemo promeniti nešto", piše na sajtu uz informacije da je golu Emu želelo da vidi čak 48 miliona ljudi.

Na istom sajtu upućena je i poruka Baraku Obami u kojoj mu se skreće pažnja na ovaj problem i potrebu za kontrolom internet sadržaja:

"Nedavno objavljivanje erotskih fotografija od strane 4chan-a je invazija privatnosti i očigledan znak da internet mora biti cenzurisan", poručeno je Obami.

Ovo je govor koji je hakeru zasmetao: