Saša Popović: Svi koji vrede i valjaju su kod nas!

U subotu u 21h na TV Prva počinje spektakl "Zvezde Granda". Direktor Grand produkcije, Saša Popović, ekskluzivno za Prva.rs otkriva šta devetu sezonu ovog takmičenja čini posebnom...

.

Nova sezona takmičenja "Zvezde Granda" počinje već sutra. Jedan od članova specijalnog žirija, Saša Popović nam otkriva šta da očekujemo od nove sezone:

"Vrhunski zabavni program, neosporni kvalitet i produkcioni nivo kojim će se iznenaditi, ne samo gledoci Prve i naša verna publika, već čitava javnost. Kada kažem najviši stepen produkcije koji smo do sada imali, bukvalno tako i shvatite. Jedan ozbiljan, zabavan i veoma kvalitetan muzički program. Očekujemo i visoke rejtinge, ali i da ostanemo visoko pozicionirani kada je reč o kredibiletetu, koji imamo svih ovih godina."

Zanimalo nas je i kakvi su kandidati ove godine?

"To je tek poslastica za naše gledoace. Odgovorno tvrdim da su naši kandidati ubedljivo najbolji na teritoriji cele eks Jugoslavije. Jer, svi koji vrede i valjaju su kod nas!"

Možemo li da očekujemo neke novitete i iznenađenja?

"Naravno. Mnogo toga nas očekuje, ali da bi zaista bilo iznenađenje moram da vas uskratim za ovaj odgovor. Ali, verujte mi, svi će biti oduševljeni!"

Da li se ova sezona po nečemu razlikuje od prethodnih?

"Razlikuje se po tome što je od ove godine na Prvoj (smeh). Šalu na stranu, osim produkcijskog nivo, koji smo zaista podigli na zavidan nivo, razlikovaće se i po tome što ove godine imamo šest članova žirija. Osim zavese, imamo najsavremeni video zid u ovom delu Evrope, po scenografskom rešenju, koje je zaista spektakularno i dostojno svetskih šou programa."