Srećan rođendan: Exploziv i Exkluziv četiri godine sa vama!

Najpopulranije emisije “Exploziv” I “Exkluziv”, koje svakodnevno sa novim pričama stižu pred gledaoce, danas proslavljaju 4 godine postojanja. Sa autentičnim životnim pričama i najekskluzivnijim prilozima iz sveta šou biznisa ova dva formata su od samog početka u vrhu gledanosti. Stekli su poverenje gledalaca i obećavaju da će i dalje davati svoj maksimum kako bi ostali to što jesu – najbolji i najgledaniji.

.

“Pre četiri godine, emitovan je prvi "Exploziv" na Prvoj televiziji. Pogledali ste od tada 1034 emisije o životima običnih ljudi, više od 5000 priča o njihovim problemima, radostima, verovanjima i zabludama. U protekloj godini borili smo se zajedno za život male Une Savić, govorili o tragediji porodice Jurić i gubitku petnaestogodišnje Tijane. Nismo zaboravili ni heroje Velikog rata, ni one nastradale u majskim poplavama. Pronalazili smo izvore i grobove koji leče, zapitali se zašto je propao rokenrol i da li je u Srbiji postojao strašni lapot. Saznali ste koja eksplozija je naslutila kraj SFR Jugoslavije, da ljubav i muzika ne znaju za granice i nacionalnost i da neka prijateljstva opstaju uprkos svemu. U svojoj petoj godini bićemo još bolji, neobičniji, hrabriji, eksplozivniji i zato budite uz nas radnim danima u novom terminu od 18.40 na Prvoj”, poručuju Eksplozivci.

I Ekskluzivne kolege su istog dana otvorili vrata u svet šou biznisa za gledaoce Prve TV. Takvi će biti i na rođendan. Sa ekskluzivnim pričama proslaviće 4 godine postojanja, a da su zaista nabolji potvrdile su i javne ličnosti i “slatko” uputile čestitke.
“Emisija Exkluziv danas obeležava četvrti rođendan, a tim povodom čestitke u redakciju najgledanijeg TV magazina o poznatima stigle su od mnogih zvezda. Lepa Brena je poslala tortu na TV Prva, a Ceca Ražnatović poželela je da još dugo gleda svoju omiljenu emsiju u terminu od 18.20. Poručila je da nam želi da trajemo još mnogo godina i da se paraleleno nižu i njeni i naši uspesi. Sigurna je da ćemo i dalje držati primat u ekskluzivitetu sadržaja, što ćete moći da čujete u rođendanskoj emisiji u kojoj ćete videti i izveštaj sa nastupa Željka Jokismovića u Jagodini kao i ekskluzivni intervju sa Natašom Bekvalac”, kažu Ekskluzivci.