Aleksa Jelić, Muškarci i Misterio od petka u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Najpopularniji šou program kod nas “Veče sa Ivanom Ivanovićem” kreće u nove pobede.

.

Voditelj Ivan Ivanović spremniji je nego ikad za novu sezonu, koja startuje 19. septembra u dobro poznatom teriminu - 21.15 na Prvoj TV. Kvalitetna produkcija, „neozbiljni" scenaristi na čelu sa Ivanom i „top" gosti, garantuju dobru večernju zabavu. Najgledaniji i najduhovitiji šou program u Srbiji nagoveštava i najspektakularniju sezonu do sada! Dirigentska palica Ivana Ivanovića dodirnuće sve aktuelne teme, a u njegov studio će I dalje, iz nedelje u nedelju, ulaziti najatraktivnije svetske i domaće zvezde.

“Obećavam još jednu odličnu sezonu, daćemo sve od sebe da ostanemo ono što jesmo, a to je najpopularniji šou program na ovim prostorima. Tim ne menjamo, spremni ulazimo u novu igru bez povreda. Ana Štajdohar je dobila ćerku, pa ovu sezonu neće biti sa nama, ali na moje veliko zadovoljstvo zameniće je Aleksa Jelić. To je bila moja želja i hvala Aleksi što se odazvao našem pozivu. Imaćemo i dve nove rubrike. Jedna se zove MUŠKARCI, a druga MISTERIO. Nadam se da ćemo ovim novinama obradovati publiku. “

Ivan Ivanović će u prvoj emisiji nove sezone ugostiti ministra omladine i sporta Vanju Udovičića i đake četvrtake. Navikao nas je na najbolje, a sada očekujemo i bolje od najboljeg!