Novi Fosili: Iz Beograda s ljubavlju...

Zagrebačka pop grupa Novi fosili posle 45 godina uspešne karijere povlači se sa scene, a jednogodišnja oproštajna turneja počinje u Sava centru 25. oktobra, dok je novosadski "Spensu" zakazan za 22. novembar.

.

Posle 45 godina rada, jedna od najpopularnijih jugoslovenskih pop grupa "Novi fosili" rešila je da održi jednogodišnju oproštajnu turneju pod nazivom "Ljubav koja nema kraj" širom regiona, koju će započeti u Beogradu.
Početak turneje je 25. oktobra u beogradskom Sava centru, a karte su u prodaji po ceni od 1.900, 2.300, 2.500 i 2.900 dinara. Upravo su u Beogradu "Novi fosili" imali neke od svojih najuspešnijih i najvećih koncerata, što je i razlog odabira Beograda za početak oproštajne turneje.
Mada turneja nosi naziv "Ljubav koja nema kraj", zagrebačka grupa će se na koncertima, uz večne hitove: "Da te ne volim", "Plava košulja" ili "Za dobra stara vremena", "Još te volim", "Milena", "Šuti moj dječače plavi" i mnogim drugim ipak oprostiti od verne publike. Drugi koncert na oproštajnoj turneji su Sanja Doležal, Rajko Dujmić i preostala ekipa zakazali za 22. novembar u dvorani "Spens" u Novom Sadu.

Izvor: novosti