Američki fudbaler nokautirao verenicu u liftu!

Izgleda da je u Americi počeo novi trend, a to su tuče u liftu. Prvi video ove vrste bio je napad Solanž na Džej Zija, a sada se pojavio i snimak fudbalera Reja Rajsa kako nokautira svoju verenicu u liftu hotela...

.

Sredinom februara ove godine na internetu se pojavio snimak ovog sportiste i njegove, tada verenice. Na snimku se vidi kako Rej iznosi svoju onesvešćenu verenicu Dženej Palmer iz lifta i spušta je na patos hodnika.

.

Iako je podignuta optužnica protiv njega za "nasilje u porodici", Dženej se udala za njega nešto više od mesec dana posle napada i odbila je da svedoči protiv svog supruga. Tada se nije znalo da li je napad bio isprovociran, ali sada se pojavio još jedan snimak koji objašnjava šta se zapravo dogodilo.

Na snimku se jasno vidi da par ulazi u lift. Ubrzo fudbaler udara svoju devojku jednom, pa još jednom. Od drugog udarca ona udara glavom u lift i pada u nesvest. Zatim je on iznosi iz lifta i spušta je na pod.

.

Zbog pojavljivanja ovog snimak klub "Rejvens" raskinuo je ugovor sa rajsom, a NFL ga je suspendovao iz lige na neodređeno vreme.

Nakon incidenta u februaru Rej se javno izvinio svima na koje je uticalo njegovo ponašanje, kolegama, treneru, fanovima, svima osim njegovoj verenici. Čak se i Dženej izvinila zbog uloge koju je ona imala u celom incidentu. Međutim, tada se nije znalo da je njena uloga bila "vreća za udaranje".