Brankica sabajle na kafici kod Žarka

Gošća emisije "Imlek jutro uz Žarka Stepanova" u petak, petog septembra od 7 do 10h, biće glumica Brankica Sebastijanović.

.

Kolege koje su u TV seriji "Sinđelići" ispred kamere bili partneri, Brankica i Žarko u emisiji "Imlek jutro uz Žarka Stepanova" uz prvu jutarnju kafu prisetiće se anegdota sa snimanja, a glumica će otkriti i kakvi su joj planovi u karijeri.

Ovu mladu zvezdu publika je upoznala u "Sinđelićima", nakon čega je usledila serija "Samac u braku". Vest da će Brankica Sebastijanović igrati u filmu "Vrati se Zone" i to, ni manje ni više nego glavnu junakinju, izazvala je dosta komentara proteklog leta. Za „Naxi“ radio glumica otkriva kako teku pripreme za ulogu:

- Krenule su probe i pripreme za film "Vrati se Zone". Vrlo mi je zabavno i drugačije od svega što sam radila. Mislim da mi odlično ide i uvežbavanje dijalekta, a to je jako bitno. Što se same priče tiče, ona se može posmatrati zasebno od filma "Zona Zamfirova" i govori o odnosima u braku Zone i Maneta. Premijera se očekuje prvog novembra 2015. godine, a snimanje počinje u januaru. Zatim ćemo napraviti pauzu i nastaviti sa radom na filmu tokom leta.

O tome kako Brankica Sebastijanović provodi slobno vreme, kakvim ulogama se nada i kako se osećala dok je snimala seriju "Samac u braku", slušajte ovog petka, na Naxi radiju u „IMLEK Jutru uz Žarka Stepanova“.