Anđelina Džoli i Bred Pit: Ludačke scene seksa!

Nedavno smo saznali da Anđelina više neće snimati scene seksa sa drugim muškarcima, već samo sa svojim Bredom. Zbog toga će scene seksa u njihovom novom zajedničkom filmu biti za pamćenje...

.

I Bred Pit se trudio da ne snima scene vođenja ljubavi sa drugim ženama. Prijatelji ovog para kažu da su oni jako bliski i da se obožavaju.

Zbog svega toga oni nemaju drugog izbora nego da glume zajedno, pa i snimaju scene seksa jedan sa drugim.

Ovaj slavni par doputovao je u sredu na Maltu gde će zajedno snimati novi film. Doputovali su privatnim avionom iz Nice gde su bili na odmoru.

Novi zajednički film 'By the Sea' snimaće na malteškom otoku Gozu, a zaliv će biti zatvoren za javnost sve do decembra zbog potreba filma.

Anđelina i Bred navodno će da glume puno više od običnog bračnog para pa će tako pasti i 'lude seks scene'. Anđelina je napisala scenario za film i sama će ga i režirati.

Anđelina kaže da to nije akcioni film:

"To je vrsta filma u kakvim volimo da glumimo, ali nas niko nikada ne angažuje. Vrlo je eksperimentalan. U njemu možemo biti sirovi, otvoreni i isprobati nove stvari", objasnila je Anđelina.

Biće to prvi zajednički filmski nastup Pita i Džoli od 2005.godine, tačnije od snimanja filma 'Gospodin i gospođ Smih', kada su i počeli svoju vezu.