Vesti, Exploziv i Exkluziv u novim terminima od 1. septembra

Od 1. septembra informativne emisije Prve televizije menjaju termine emitovanja. Tako će „Vesti“ Prve biti zaista prve u srpskom medijskom etru s novim početkom u 18 sati. Voditeljka Ana Mitić se nedavno vratila sa porodiljskog odsustva i pridružila se uigranoj ekipi Informativnog programa - Zvezdani Jovanović-Popović i Zoranu Barancu. I u novom terminu oni će nam prenositi najaktuelnije i najobjektivnije vesti iz zemlje i sveta.

.

Odmah nakon „Vesti“ u 18.20h, gledaoci Prve uživaće u ekskluzivnim pričama iz sveta šoubiznisa koje priprema ekipa najgledanijeg zabavnog magazina „Exkluziv“. Kroz svet poznatih, domaća i svetska estradna dešavanja vodiće vas dobro poznata lica – Jelena Žeželj i Iva Smiljanić.

I na kraju, pre nego što se opustite uz zabavni i serijski program sledi od 18.40h „Exploziv“, emisija koja nikoga ne ostavlja radvnodušnim budući da donosi autentične i zanimljive priče o ljudima oko nas. I u novom jesenjem terminu redakcija „Exploziva“ s voditeljima Jasnom Jovanović i Srđanom Karanović otvaraće priče koje niste čuli, zaboravljene, neistražene, čak i zabranjene.