Mirza Selimović napravio lom u Srebreniku!

Više od 20.000 ljudi pohrlilo je u Srebrenik na pobednički koncert njihovog sugrađanina Mirze Selimovića. U spektaklu, koji je trajao više od tri sata, učestvovale su i druge Zvezde Granda, kao i Lepa Brena, Zorica Brunclik i Saša Popović...

.

Mirza Selimović održao je sinoć pobednički koncert pred 20 000 ljudi, plus još njih koji su ostali iza ograde, jer više nije bilo mesta. Zbog koncerta na gradskom stadionu u Srebreniku bili su zakrčeni ulazi u ovaj grad. U prvom delu koncerta program je vodio Saša Popović, a u drugom delu Goran Čomor.

Počasni gosti na Mirzinom koncertu bile su Zorica Brunclik i Lepa Brena.

Lepa Brena je bila presrećna budući da joj je ovo prvi nastup pred publikom posle nezgode koja joj se desila u Novom Vinodolskom i da je upravo u kraju iz kog ona potiče.

"Kada me je Saša pozvao da pevam, prvo sam pomilsila: Kako ću?! Da li ću moći? Međutim, već u drugom trenutku sam bila spremna da zapevam i cela ova energija koju osećam od publike u ovom trenutku me toliko podigla i toliko mi prija da sam na sceni čak i zaigrala!", pevačica nije uspela da sakrije sreću.

Sa njom je došao bio i njen sin Viktor, koji se zabavljao u bekstejdžu, a Zorica je bila u pratnji svog supruga Kemiša.

Publika je oduševljeno pevala sa svojim miljenicima 3 sata, a pravo oduševljenje publike nastalo je onog trenutka kada je Mirza izašao na scenu i otpevao svoja nova dva hita "Nema srećnog kraja" i "Sto kafana". Publika je sa njim pevala u jedan glas, a nizali su hitovi Zdravka Čolića, Dina Merlina, Bijelog Dugmeta, Željka Joksimovića i drugih.

"Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Moje srce večeras kuca sto na sat. Ostvario mi se dečački san i to u svom rodnom gradu", poručio je Mirza sa bine.

Pogledajte fotografije i osetite delić atmosfere sa ovog koncerta: